Libnet.ro
UNICEF

20:30

Vladimir Putin rupe tacerea. De ce a fost la nunta din Austria

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin rupe tacerea. De ce a fost la nunta din Austria

Presedintele rus Vladimir Putin si-a aparat miercuri vizita strict privata din Austria unde a participat la nunta sefei diplomatiei austriece Karin Kneissl, sustinuta de partidul de extrema-dreapta FPo,. continuă pe Antena3

INCENDIAR! PUTIN s-a dezlantuit la nunta din Austria! A incins ringul de dans cu MIREASA (VIDEO)

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a participat sambata la nunta ministrului austriac de Externe, Karin Kneissl cu omul de afaceri Wolfgang Meilinger. Prezent la evenimentul organizat la o podgorie din statul au.

VIDEO Reverenta ampla a sefei diplomatiei austriece n fata lui Vladimir Putin strneste ample polemici

Polemici mari in Austria, dupa ce sefa diplomatiei austriece Karin Kneissl FPo, extrema dreapta) i-a multumit presedintelui rus Vladimir Putin cu o ampla reverenta, la nunta sa care a avut loc sambata, scrie AFP.

Vladimir Putin, miscare-bomba. Efecte directe in Romania

Presedintele Vladimir Putin a petrecut aproape doua ore la nunta ministrului de externe austriac, Karina Kneissl, sambata, la Gamlitz, un sat viticol din regiunea Graz, in sud-estul Austriei. Anuntul surpriza.

Vladimir Putin: Sanctiunile americane, contraproductive

Presedintele rus Vladimir Putin a apreciat miercuri drept contraproductive si lipsite de sens sanctiunile americane care vizeaza Rusia si care au fost inasprite in ultimele saptamani, dupa summitul cu Donald Trump, scrie AFP.

Vladimir Putin iese din nou la atac: Mesaj cu subinteles pentru Romania

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat ca Rusia va reactiona in fata avansarii infrastructurii NATO si aparitiei de aparare antiracheta al Statelor Unite in aproprierea granitelor.

Rusia se pregateste de RAZBOI: Exercitii militare de o amploare FARA PRECEDENT, la ordinul lui Vladimir Putin

Rusia pare a se pregati de tazboi. Presedintele Vladimir Putin a dat ordin sa fie demarata o inspectie inopinata, de 5 zile, privind pregatirea de lupta, in cadrul fortelor din districtele militare din.

Cancelarul austriac incearca sa stinga scandalul declansat de prezenta lui Vladimir Putin la nunta sefei diplomatiei de la Viena

Austria este ferm ancorata in Uniunea Europeana si impartaseste total pozitia ei fata de Rusia, a afirmat miercuri cancelarul Sebastian Kurz, incercand astfel sa atenueze criticile generate de prezenta liderului de la Kremlin la nunta sefei diplomatiei austriece, Karin Kneissl.

Vestea trista a fost facuta: Din pacate este vorba de celebrul Marilyn Manson. Totul s-a intamplat pe scena. Mii de fani sunt in lacrimi... (VIDEO)

Celebrul cantaret Marilyn Manson si-a incheiat brusc un concert pe care il sustinea la Cynthia Woods Mitchell Pavilion din Texas, sambata seara, dupa ce i s-a facut rau pe scena. Potrivit presei.

Klaus Iohannis a semnat: Zece judecatori au fost eliberati din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decrete prinvind eliberarea din functie a zece judecatori, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Ioh.

Da, este adevarat! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Cantaretul Paul Surugiu, cunoscut ca Fuego, a dezvaluit ca se confrunta cu probleme de inima, la fel ca si regretatul sau tata. Din pacate il mostenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )