Libnet.ro
UNICEF

19:00

VLADIMIR PUTIN: Rusia a inregistrat primul vaccin contra coronavirusului, fiica mea s-a vaccinat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VLADIMIR PUTIN: Rusia a inregistrat primul vaccin contra coronavirusului, fiica mea s-a vaccinat

Rusia a dezvoltat primul vaccin contra coronavirusului, a afirmat, marti, presedintele rus Vladimir Putin, intr-o videoconferinta cu membrii Guvernului, retransmisa la televiziune, noteaza AFP, citat de News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

VLADIMIR PUTIN: Rusia a inregistrat primul vaccin contra coronavirusului

Rusia a dezvoltat primul vaccin contra coronavirusului, a afirmat, marti, presedintele rus Vladimir Putin, intr-o videoconferinta cu membrii Guvernului, retransmisa la televiziune, noteaza AFP, citat de News. ro.

Vladimir Putin a inregistrat primul vaccin anti-COVID-19. Cine s-a vaccinat deja cu el

Succes rasunator pentru Ministerul Sanatatii din Rusia. Vladimir Putin a anuntat ca a inregistrat primul vaccin anti-COVID-19. Acesta a fost dezvoltat de Institutul Gamaleia din Moscova. Ministerul Sanatatii rus a aprobat primul vaccin impotriva coronavirusului De luni intregi, cercetatori din intreaga lume incearca sa gaseasca leacul pentru COVID-19. Dupa ce au murit peste 700. 000 de .

Vladimir Putin anunta triumfator ca a inregistrat primul vaccin anti-Covid-19 si ca fiica sa s-a vaccinat cu el

Vladimir Putin a anuntat, in cadrul unei videoconferinte cu membrii guvernului, transmise in direct de televiziunile rusesti, ca Rusia a dezvoltat primul vaccin impotriva noului coronavirus, scrie AFP.

Vladimir Putin a anuntat ca Rusia a aprobat primul vaccin anti-Covid19 din lume. incepe vaccinarea in masa

Vladimir Putin a anuntat ca Rusia a aprobat primul vaccin din lume impotriva coronavirusului. Ministerul Sanatatii rus si-a dat acordul pentru folosirea vaccinului dezvoltat de Institutul Gamaleya din Moscova.

UPDATE Coronavirus: Rusia a dezvoltat primul vaccin (Putin)

Vladimir Putin sustine ca Rusia a dezvoltat primul vaccin impotriva noului coronavirus, scrie AFP. Anuntul a fost facut in cadrul unei videoconferinte cu membrii guvernului, transmisa in direct de televiziunile rusesti.

GATA! A fost aprobat primul vaccin anti COVID-19 din lume. incepe vaccinarea in masa

Vladimir Putin a anuntat ca Rusia a aprobat primul vaccin din lume impotriva coronavirusului. Ministerul Sanatatii rus si-a dat acordul pentru folosirea vaccinului dezvoltat de Institutul Gamaleya din Moscova.

Rusia a dezvoltat primul vaccin anti-COVID-19. Anuntul lui Vladimir Putin

In ultimele luni s-a discutat despre peste 100 de vaccinuri anti-COVID aflate in testare, la nivel mondial. in timp ce Universitatea Oxford a parut favorita o buna perioada de timp pentru a iesi pe piata cu.

Putin spune ca o fiica a sa si-a injectat primul vaccin anti-COVID-19

Rusia a reusit sa devina prima tara din lume care inregistreaza un vaccin impotriva noului coronavir.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )