Libnet.ro
UNICEF

05:00

Vladimir Putin a semnat retragerea Rusiei din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin a semnat retragerea Rusiei din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat luni un decret prin care suspenda oficial participarea Rusiei la Tratatul privind Fortele Nucleare Intermediare INF), semnat cu SUA la finalul Razboiului Rece, a anuntat. continuă pe Antena3

Omenirea e in prag de RAZBOI NUCLEAR: Putin a semnat decretul, Rusia a iesit din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare

Anunt nelinistitor pentru comunitatea internationala. Presedintele rus Vladimir Putin a semnat decretul prin care suspenda oficial participarea Rusiei la Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare. Suspendarea.

Putin a suspendat oficial participarea Rusiei la tratatul Fortelor Nucleare Intermediare

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat luni un decret prin care suspenda oficial participarea Rusiei la tratatul Fortelor Nucleare Intermediare, semnat cu Statele Unite in epoca Razboiului Rece, relateaza AFP.

Putin suspenda oficial participarea Rusiei la Tratatul INF

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat, astazi, un decret prin care suspenda oficial participarea Rusiei la Tratatul privind Fortele Nucleare Intermediare INF).

Iohannis, intalnire cu prietenul lui Vladimir Putin

Andreea Sava a prezentat, sambata, la Descoperiti, imagini din timpul vizitei presedintelui Klaus Iohannis in Egipt. Acolo, seful statului s-a intalnit cu omologul sau Abdel Fattah El-Sisi. Cine este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2612 seconds )