Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vladimir Putin: Tarile care gazduiesc sisteme balistice americane risca sa fie tinte ale Rusiei n cazul unui razboi

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin: Tarile care gazduiesc sisteme balistice americane risca sa fie tinte ale Rusiei n cazul unui razboi

Tarile europene care gazduiesc sisteme de rachete americane vor deveni tinte ale Rusiei in cazul unui razboi, a avertizat miercuri seara presedintele Vladimir Putin, in contextul deciziei Administratiei Donald Trump de retragere a SUA din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF). continuă pe Hotnews

Anunt SOC facut de Kremlin: Vladimir Putin ar putea merge la Washington anul viitor

O noua intalnire intre Donald Trump si Vladimir Putin ar putea loc anul viitor. Kremlinul s-a declarat miercuri pregatit sa discute o eventuala vizita oficiala a presedintelui rus in Statele Unite, in.

Kremlinul se declara pregatit sa discute o vizita a lui Vladimir Putin n Statele Unite, n 2019

Kremlinul s-a declarat miercuri pregatit sa discute o eventuala vizita oficiala a presedintelui Vladimir Putin in Statele Unite, anul viitor, asa cum a sugerat consilierul Casei Albe pentru Securitatea nationala, John Bolton, potrivit AFP.

Rusia va tinti tari din Europa care gazduiesc rachete americane cu raza intermediara de actiune. Romania are asemenea rachete prin actualizarea software-ului

Rusia va fi nevoita sa tinteasca tari din Europa care ar primi eventuale rachete americane cu raza intermediara de actiune, in cazul in care Statele Unite vor sa desfasoare asemenea rachete, a amenintat mi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )