Libnet.ro
UNICEF

05:45

Vladimir Putin a vorbit despre statul paralel care lucreaza impotriva lui Donald Trump

B1 B1,
Vladimir Putin a vorbit despre statul paralel care lucreaza impotriva lui Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a dat de inteles ca in Statele Unite exista un stat paralel care actioneaza impotriva liderului de la Casa Alba, Donald Trump, informeaza The New York. continuă pe B1

Vladimir Putin: Statul paralel lucreaza mpotriva lui Trump si a administratiei sale

Presedintele rus Vladimir Putin a sugerat ieri ca exista un stat paralel in SUA care lucreaza impotriva presedintelui Donald Trump, informeaza The New York Times, citat de The Hill.

Vladimir Putin ameninta: Rusia va desfasura rachete capabile sa loveasca centre de decizie inamice

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri ca Rusia ia in calcul desfasurarea de rachete capabile sa loveasca teritoriile unde se afla centrele de decizie, in cazul in care SUA vor instala.

Vladimir Putin arata spre Romania si ameninta SUA in discursul privind Starea Natiunii: Rusia va fi constransa sa amplaseze armament care va viza inclusiv...

Vladimir Putin a lansat, miercuri, in discursul sau privind Starea Natiunii, noi atacuri la adresa SUA si a partenerilor sai europeni. Liderul de la Kremlin a amenintat miercuri ca Rusia va amplasa rachete.

Vladimir Putin ameninta SUA: Rusia va fi constrnsa sa amplaseze armament care va viza nu doar tarile de unde provin amenintari directe, ci centrele de decizie

Vladimir Putin amenintat miercuri ca Rusia va amplasa rachete capabile sa atace nu doar tarile unde se afla amenintari la adresa sa, ci si teritoriile unde se afla centrele de decizie ale acestor amenintari, ca raspuns la instalarea de noi sisteme americane in Europa, scrie AFP.

Vladimir Putin avertizeaza SUA ca Rusia este pregatita militar pentru o criza n stilul Crizei rachetelor cubaneze din 1962

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca Rusia este pregatita din punct de vedere militar pentru o noua criza precum cea a rachetelor cubaneze din 1962, daca Statele Unite vor acest lucru, relateaza Reuters, citata de Rador.

Vladimir Putin sustine ca e pregatit de o noua `criza a rachetelor cubaneze` daca SUA doresc una

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, sustine ca armata rusa este pregatita pentru o noua criza a rachetelor cubaneze daca SUA doresc una, precum si ca tara sa este in avantaj atunci cand vine vorba de.

Vladimir Putin duce paranoia la un nou nivel si ameninta cu RUPEREA Rusiei de Internet

Rusia trebuie sa-si limiteze accesul la internet, daca este nevoie pana in punctul eliminarii lui, astfel incat sa nu mai depinda de nimeni, a declarat, miercuri, presedintele rus Vladimir Putin, citat de.

Putin sugereaza ca statul paralel din SUA comploteaza impotriva lui Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a sugerat, miercuri, ca exista un stat paralel in interiorul Guvernului american care comploteaza impotriva lui Donald Trump, transmite New York Times.

Business report: Statul paralel al subdezvoltarii; Trei angajatori de top au decis sa plece din Romnia

Topul celor mai cautate meserii in Romania si strainatate. Cea de-a doua editie a studiului Indexul locurilor de munca in care se regasesc principalele date centralizate din sectiunea Locuri de munca, in care angajatorii publica peste 500. 000 de anunturi. Un gigant auto german vrea sa se pozitioneze eco. De la inselaciunea Diesel la deschizator de drumuri in electromobilitate: acesta este obiectivul ambitios al concernului Volkswagen.

Trei lucruri putin stiute despre marele cuceritor Alexandru Macedon. in ultimii sapte ani ai vietii, a devenit tot mai imprevizibil, megaloman si paranoic

Alexandru Macedon a fost una dintre cele mai fascinante personalitati ale lumii antice, primul cuceritor european al Asiei si unul dintre oamenii care au revolutionat civilizatia europeana si orientala raspandind helenismul. Desi binecunoscuta, biografia sa rezerva inca surprize, dar si aspecte inedite privind viata si faptele sale.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )