Libnet.ro
UNICEF

05:15

Vladimir Voronin: Federalizarea despre care vorbeste Igor Dodon e un pericol foarte mare pentru Moldova

Adevărul Adevărul,
Vladimir Voronin: Federalizarea despre care vorbeste Igor Dodon e un pericol foarte mare pentru Moldova

Liderul comunistilor, Vladimir Voronin, nu sustine ideea lui Igor Dodon ca federalizarea ar fi o solutie pentru rezolvarea conflictului transnistrean. Ex-presedintele tarii considera ca federalizarea Republicii Moldova este un lucru foarte periculos pentru tara. continuă pe Adevărul

intrebarea logica a lui Igor Dodon:De ce nu sunt expulzati cetatenii romani care vin la Chisinau si vorbesc despre unire?

Igor Dodon considera ca, daca au fost expulzati cei sapte cetateni turci, directori si profesori de la Licerul Orizont din Chisinau, care ar fi amenintat securitatea Republicii Moldova, ar trebui deportati si cetatenii romani care vin in tara si pledeaza pentru unirea cu Romania.

Igor Dodon propune crearea unui fond de dezvoltare moldo-rus si vine cu initiativa ca Moldova sa devina membru al Bancii Eurasiatice de Dezvoltare

Presedintele Igor Dodon spune ca Federatia Rusa a fost, este si va ramane un partener strategic pentru Republica Moldova, iar cea mai importanta componenta a parteneriatului strategic este cooperarea economica. in cadrul Forumului economic moldo-rus, care are loc la Chisinau, seful statului a declarat ca, in vederea sustinerii proiectelor comune de business, va veni cu initiativa de creare a unui Fond de dezvoltare moldo-rus, transmite IPN.

Igor Dodon vrea expulzarea cetatenilor romani care vin la Chisinau pentru a cere unire

In contextul in care sapte cetateni turci, profesori la Liceul Orizont din Chisinau, au fost expulzati din Republica Moldova fiind acuzati ca pun in pericol securitatea tarii, Igor Dodon sustine ca.

Republica Moldova: Partidul Democrat a cerut suspendarea presedintelui Igor Dodon

Un grup de deputati din Partidul Democrat a depus vineri la Curtea Constitutionala a Republicii Moldova o cerere de suspendare temporara din functie a presedintelui Igor Dodon, scrie radiochisinau. md. Acestia.

Igor Dodon ii raspunde lui Pavel Filip: incalcarea Constitutiei este atunci cand uzurpezi puterea si transformi Curtea Constitutionala in filiala de partid

Igor Dodon a declarat ca incalcarea Constitutiei este atunci cand uzurpezi puterea si transformi Curtea Constitutionala in filiala de partid. Afirmatia a fost facuta dupa ce premierul Pavel Filip l-a acuzat pe presedintele tarii de populism si de incalcarea Constitutiei, in contextul refuzului sefului statului de a semna decretul de numire in functie a noilor ministri.

Igor Dodon vrea referendum pentru Transnistria

Presedintele moldovean Igor Dodon vrea organizarea unui referendum cu privire la reintegrarea regiunii transnistrene in cadrul Republicii Moldova, scrie deschide. md. ro. Potrivit lui, scenarii concrete de reintegrare vor fi discutate dupa urmatoarele alegeri parlamentare.

Un grup de activisti ii cere Maiei Sandu sa prezinte scuze publice lui Igor Dodon. Ce declaratie i-a nemultumit pe acestia

Un grup de activisti ii cere presedintei PAS, Maia Sandu, sa prezinte scuze publice pentru ca a spus ca toate actiunile lui Igor Dodon arata ca, in esenta, el este un distrugator de familii.

Igor Dodon: Forma de reintegrare a Transnistriei va fi decisa printr-un referendum

Igor Dodon pare sa fi renuntat la ideea de federalizare a tarii pentru solutionarea conflictului transnistrean. Presedintele afirma ca forma de reintegrare a regiunii transnistrene in cadrul Republicii Moldova va fi decisa in cadrul unui referendum. Potrivit lui, scenarii concrete de reintegrare vor fi discutate dupa urmatoarele alegeri parlamentare.

Sergiu Mocanu: Igor Dodon va deveni fugar dupa parlamentare. El va avea soarta lui Viktor Ianukovici

Liderul Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, considera ca Igor Dodon va deveni fugar imediat dupa alegeri, asta pentru ca presedintele PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, ar fi pregatit cateva dosare penale pe numele sefului statului.

PDM cere suspendarea lui Igor Dodon, dupa ce presedintele a refuzat sa numeasca in functii noii ministri

Un grup de deputati ai Partidului Democrat a depus vineri, 21 septembrie, o sesizare la Curtea Constitutionala prin care solicita constatarea circumstantelor care justifica interimatul functiei de presedinte al Republicii Moldova in vederea exercitarii atributiilor constitutionale de numire a candidatilor la functia de ministri propusi de prim-ministru, dat fiind refuzul repetat al sefului statului de a numi noii ministri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )