Libnet.ro
UNICEF

14:15

Vloggerul Selly si iubita lui au facut anuntul chiar azi! Fanii lor sunt in extaz

Playtech Playtech,
Vloggerul Selly si iubita lui au facut anuntul chiar azi! Fanii lor sunt in extaz

Andrei Selaru si iubita sa le-au dat o veste fericita fanilor! Ce anunt au facut tinerii si de ce i-a surprins pe cei mai multi dintre urmaritorii lor? Ce eveniment important urmeaza sa vina in viata celor doi tineri? Selly si iubita lui, anunt important pentru fani Selly a decis sa impartaseasca cu fanii lui . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis a semnat decretul chiar azi! Reducerea varstei de pensionare pentru acesti romani

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul astazi, in ceea ce priveste reducerea varstei de pensionare pentru o categorie de romani. Legea a fost promulgata, vineri, si priveste sistemul unitar de pensii publice. Ce categorie de pensionari vor fi beneficiarii noii legi vedeti un pic mai jos. Este oficial. Varsta de pensionare s-a micsorat cu doi .

Romania, atac fara precedent la Rusia! Ministrul roman de externe a facut anuntul acum VIDEO

Cazul lui Alexei Navalnii a ajuns sa fie discutat la nivel inalt, in cadrul Uniunii Europene. De altfel si ONU indeamna Rusia sa cerceteze suspiciunea de otravire a liderului opozitiei. Romania, atac fara precedent la Rusia, in scandalul Alexei Navalnii Tarile europene au amenintat sanctionarea Rusiei in legatura cu atacul presupusului agent nervos asupra liderului .

Ce se intampla cu profesorii care refuza sa predea online. Ludovic Orban a facut anuntul acum

Seful Executivului, Ludovic Orban, a declarat ca vor fi luate masuri legale in dreptul cadrelor didactice care refuza sa predea cursuri online elevilor. Totodata, acesta a anuntat ca, astazi, ministrul Educatiei, Monica Anisie, are consultari cu reprezentantii asociatiilor comunelor, oraselor si municipiilor, cu scopul de analiza cand vor putea fi inchise scolile pentru pregatirea sectiilor .

Dana Budeanu, decizie radicala! A facut anuntul la Antena 3: E ultima oara cand apar

Dana Budeanu vine cu precizari despre ideea sa despre vremurile pe care le traim si clarifica zvonurile despre inceputul sau in politica. Creatoarea de moda a oferit detalii in exlclusivitate la Antena 3. Dana Budeanu, marturii surprinzatoare la Antena 3. E ultima oara Cunoscuta creatoare de moda a venit in prim-plan cu detalii despre perioada .

Ce afacere de zeci de mii de euro a facut Jador. Chiar cu un politician

O dezvaluire incredibila a fost facuta de Jador, aproape fara voia sa. Acesta a contribuit la bunastarea unuia dintre candidatii la primaria comunei Stefanestii de Jos, in judetul Ilfov. Ce afacere de zeci de mii de euro a facut Jador Astfel ca recent, Jador a achizitionat un teren in aceasta localitate, acolo unde vrea sa-si .

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )