Libnet.ro
UNICEF

11:45

Voi merge pe langa tren! Principele Nicolae nu a fost primit in Trenul Regal care transporta sicriul cu trupul Regelui (VIDEO)

B1 B1,
Voi merge pe langa tren! Principele Nicolae nu a fost primit in Trenul Regal care transporta sicriul cu trupul Regelui (VIDEO)

Lacrimi si aplauze in Gara Baneasa: Regele Mihai a luat ultimul tren. Singurul sau nepot merge insa pe langa. Militarii Brigazii 30 Garda au preluat sicriul si crucea si au parcurs drumul. continuă pe B1

Ex-Principele Nicolae s-a casatorit in secret?

Fostul principe Nicolae s-a casatorit, se pare, in secret cu Alina Maria Binder. Iata cum a iesit la iveala, intr-un mod neasteptat, aceasta informatie.

Imagini sfasietoare cu Principele Nicolae. Ce a facut acesta in timpul slujbei din Palatul Regal

Principele Nicolae pare unul dintre cei mai indurerati membri ai familiei regale. Acesta nu si-a dezlipit ochii de la sicriul bunicului sau, iar lacrimile i-au curs siroaie, profund indurerat de.

Principele Nicolae S-A CASATORIT in secret. Avocatul sau a facut ANUNTUL

Fostul principe Nicolae isi anunta, printr-un comunicat, in august 2017, logodna cu Alina Maria Binder, chiar la doi ani de la excludere din succesiunea la Tron. Aceasta decizie ar fi fost laudata de.

EMOTIE MAXIMA la inmormantarea Regelui Mihai: Principele Nicolae, DEVASTAT de durere...

Momente emotionante pentru intreaga Romanie in ziua despartirii de Majestatea Sa,Regele Mihaicare va fi inmormantat la Curtea de Arges. Zeci de mii de oameni au fost.

Analiza psihologului. Principele Nicolae, in lacrimi. A invatat multe despre viata in urma unei morti

Atitudinea fostului principe Nicolae la funeraliile Regelui Mihai a diferit fata de zilele precedente, cand a facut bai de multime si a interactionat cu toata lumea, romani de rand sau.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )