Libnet.ro
UNICEF

17:15

Volkswagen aloca zece miliarde de euro pentru a produce vehicule electrice in China

România Liberă România Liberă,
Volkswagen aloca zece miliarde de euro pentru a produce vehicule electrice in China

Grupul german Volkswagen intentioneaza sa investeasca pana in 2025 aproximativ zece miliarde de euro 11,8 miliarde de dolari) pentru a dezvolta si produce vehicule electrice in China, cea mai mare piata auto din lume, a declarat Jochem Heizmann, seful subsidiarei chineze a VW. continuă pe România Liberă

Volkswagen investeste 10 miliarde euro pentru a dezvolta si produce vehicule electrice in China

VW, cel mai mare producator auto strain din China, intentioneaza sa vanda vehicule electrice firmei Didi echivalentul chinez al aplicatiei de transport Uber si sa genereze credite in cadrul aliantei infiintate cu grupul chinez JAC Motors pentru producerea vehiculelor electrice, declara recent Jochem Heizmann, seful subsidiarei VW din China.

Volkswagen aloca 10 miliarde de euro pentru dezvoltarea vehiculelor electrice din China

Volkswagen VW) intentioneaza sa investeasca pana in 2025 aproximativ zece miliarde de euro 11,8 miliarde de dolari) pentru a dezvolta si produce vehicule electrice in China, cea mai mare piata auto din lume, a afirmat Jochem Heizmann, seful subsidiarei chineze a VW, transmite Reuters.

Guvernul discuta un memorandum privind un imprumut de 35 milioane de euro pentru studii privind autostrada Ploiesti- Brasov

Guvernul discuta in sedinta de miercuri un memorandum privind un imprumut de 35 de milioane de euro pentru o serie de studii si documentatii privind realizarea proiectului autostrazii Ploiesti - Brasov, a anuntat Felix Stroe, ministrul transporturilor. Imprumutul va fi acordat de Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare.

HSBC va plati 300 milioane de euro pentru inchiderea unei investigatii in Franta legata de evaziune fiscala

Divizia de private banking a HSBC din Elvetia va plati 300 de milioane de euro pentru inchiderea unei investigatii a procuraturii din Franta, in care banca era acuzata ca a ajutat clientii sa evite plata taxelor, potrivit MarketWatch.

Mariana Gheorghe: Anul viitor vom decide daca investim cateva miliarde de euro in proiectul din Marea Neagra

OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a investit in ultimii aproape 13 ani, adica de la privatizare, circa 13,5 miliarde euro si a generat totodata taxe de aproape 25 miliarde euro, a declarat intr-un interviu pentru News. ro Mariana Gheorghe, directorul general al companiei. Aceasta subliniaza ca OMV Petrom va decide anul viitor daca va investi cateva miliarde de euro in proiectul perolier din Marea Neagra.

Ne miram ca se apreciaza euro? Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 4,19 miliarde euro

In primele 7 luni din acest an, contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 4,19 miliarde euro anul trecut, dupa primele 9 luni era de 2,88 miliarde euro), potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala. Balanta bunurilor a avut un deficit mai mare cu 1,7 miliarde euro, in timp ce balanta serviciilor a inregistrat un excedent mai mare cu 42 milioane euro. Practic, transporturile si IT-ul au fost sectoarele care au adus valuta, in timp ce importurile de bunuri pun presiune serioasa pe curs. Investitiile directe ale nerezidentilore in Romania au insumat 3,35 miliarde euro, din care participatiile la capital inclusiv profitul reinvestit net estimat) au insumat 3,23 miliarde euro, iar creditele intragrup au inregistrat valoarea neta de 114 milioane euro.

CNC aloca 50 milioane lei pentru proiecte dedicate Centenarului Marii Uniri

Centrul National al Cinematografiei aloca 50 de milioane de lei pentru o sesiune de finantare a proiectelor cinematografice inspirate de Centenarul Marii Uniri, potrivit unui comunicat de presa.

Guvernul vrea sa imprumute de 35 milioane euro pentru constructia autostrazii Ploiesti-Brasov

Guvernul a adoptat astazi, printr-un memorandum, acordul de principiu pentru contractarea unui imprumut de la Banca Mondiala in vederea sprijinirii activitatilor preliminare realizarii proiectului de constructie a autostrazii Ploiesti-Brasov. Valoarea imprumutului este de pana la 35 milioane euro, acordat prin intermediul Bancii Internationale pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), institutie membra a Grupului Bancii Mondiale, potrivit unui comunicat al Executivului.

Guvernul a aprobat un sprijin de aproape 100 milioane de euro pentru sectorul zootehnic

Guvernul a aprobat astazi plati pentru ajutoare in agricultura in valoare aproximativ 100 milioane de euro peste 455 milioane lei), destinate sectorului zootehnic, informeaza un comunicat oficial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )