Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vom avea deficit de 3,6 la suta din PIB in anul 2020, anunta premierul Orban

România Liberă România Liberă,
Vom avea deficit de 3,6 la suta din PIB in anul 2020, anunta premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in Parlament, ca Guvernul pe care il conduce isi propune un . continuă pe România Liberă

BUGETUL PE ANUL VIITOR: Deficit bugetar de 3,6% din PIB

Guvernul estimeaza un deficit bugetar de 3,6% din PIB in 2020, iar cheltuielile de personal la 9,7% din P. , in timp ce pentru anul 2021, soldul bugetar va fi de 3,34% din P. , iar cheltuielile de personal de 9,4% din P. , arata datele publicate, miercuri, pe site-ul Ministerului Finantelor.

PROIECT MFP PENTRU 2020: Deficit bugetar de 3,6% din PIB

Guvernul estimeaza un deficit bugetar de 3,6% din PIB in 2020, iar cheltuielile de personal la 9,7% din P. , in timp ce pentru anul 2021, soldul bugetar va fi de 3,34% din P. , iar cheltuielile de personal de 9,4% din P. , arata datele publicate, miercuri, pe site-ul Ministerului Finantelor.

Opt masuri pe care este construit bugetul pe 2020: de la cresterea accizei pentru tigari, pana la indemnizatia pentru hrana Deficit de 3,6% din PIB

Pentru anul 2020, soldul bugetar este estimat la -3,6% din PIB 40,6 miliarde lei), iar cheltuielile de personal la 9,7% din PIB, in timp ce pentru anul 2021, soldul bugetar va fi de -3,34% din P. , iar cheltuielile de personal de 9,4% din PIB, se arata intr-un document al Ministerului Finantelor Publice MFP).

USR cere Guvernului deficit de 3% din PIB. Dan Barna: Este o miza pentru a nu intra intr-o logica de crestere a dobanzilor Executivul a prevazut un deficit de 3,6

USR a depus joi un amendament la proiectul legii plafoanelor pe care Guvernul Orban vrea sa isi asume joi raspunderea in Parlament, cerand un deficit de 3% din PIB pentru 2020 si pentru 2021.

Florin Ctu prezinta note interne care arata ca Teodorovici stia de deficitul de 4% din PIB

Voi prezenta cu documente cum au mintit si cum stiau de situatia economica de la inceput de an. Guvernul PSD a stiut de la inceputul anului ca fara masuri suplimentare deficitul va ajunge la 4%. , a spus Citu intr-o conferinta de presa tinuta luni la pranz. Mai mult, a fost avertizata si premierul Viorica Dancila din iulie si septembrie. Totul a fost premeditat, au pus mai presus de interesul Romaniei interesul personal, a adaugat ministrul Finantelor.

Victor Ponta DEZMINTE o apropiere Pro Romania-PSD: Vom avea candidati proprii la alegerile locale

Victor Ponta a declarat marti, la Galati, ca este exclus ca Pro Romania sa se alature PSD la alegerile locale de anul viitor. Ponta spune ca partidul pe care il conduce va avea candidati proprii la primarii.

Florin Citu: Eugen Teodorovici stia inca din aprilie 2019 ca deficitul bugetar va ajunge la 4% din PIB

Fostul ministru al Finantelor Eugen Teodorovici a fost avertizat inca din aprilie ca deficitul bugetar va ajunge la 4% din PIB in acest an, insa nu a luat nicio masura, a anuntat, luni, actualul sef de la Finante, Florin Citu, intr-o conferinta de.

FLORIN CITU, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: Guvernul Dancila stia ca deficitul bugetar va depasi 4% din PIB

Fostul premier Viorica Dancila si fostul ministru al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici au stiut inca de la inceputul anului ca deficitul bugetar va depasi 4%, dar au preferat sa nu ia nicio masura pentru reducerea acestuia, a declarat, ieri, Florin Citu, actualul ministru de resort, cu prilejul unei conferinte de presa in care a prezentat mai multe note interne intocmite de func and 172;tionarii publici din cadrul institutiei pe care o conduce.

Finlanda va avea cel mai tanar premier din lume

La doar 34 de ani, Sanna Marin este pe punctul sa faca istorie, deoarece devine cel mai tanar prim-ministru din lume.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )