Libnet.ro
UNICEF

13:45

Nu vom avea Regina: Principesa Margareta a anuntat ce TITLU va purta

B1 B1,
Nu vom avea Regina: Principesa Margareta a anuntat ce TITLU va purta

Principesa Margareta a anuntat ca nu va prelua titlul de Regina. Astfel, fata cea mare a Regelui Mihai va fi titulatura de Majestataea Sa Margareta, Custode al Coroanei. Acest titlu pe care Regele Mihai i l-a oferi. continuă pe B1

Nu vom avea Regina: Principesa Margareta a anuntat ce titlu va purta

Principesa Margareta a anuntat ca nu va prelua titlul de Regina. Astfel, fata cea mare a Regelui Mihai va fi titulatura de Majestataea Sa Margareta, Custode al Coroanei. Acest titlu pe care Regele Mihai i l-a oferi.

VIDEOParlamentul s-a reunit, luni, in sedinta solemna, pentru comemorarea Regelui Mihai. Principesa Margareta: Am pierdut, ca si intreaga natiune, un parinte./ Iohannis:Dupa caderea comunismului, a fost oprit cu brutalitate sa intre in tara

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit, luni, intr-o sedinta solemna comuna pentru comemorarea Regelui Mihai, la care au luat parte si presedintele Klaus Iohannis, principesa Margareta, Custodele coroanei regale, si Patriarhul Daniel, cat si premierul Mihai Tudose. In cadrul discursului sau, Klaus Iohannis a criticat decizia presedintelui de atunci, Ion Iliescu, de a-l opri sa intre in tara si sa se reculeaga la mormintele ilustrilor sai inaintasi. Principesa Margareta a subliniat ca am pierdut, ca si intreaga natiune, un parinte, iar bunatatea si iertarea tatalui meu au invins toate relele secolului trecut.

LIVETEXT VIDEOParlamentul se reuneste in sedinta solemna, pentru comemorarea Regelui Mihai: Iohannis, principesa Margareta si Patriarhul Daniel, printre participanti

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, luni, incepand cu ora 15. 00, intr-o sedinta solemna comuna pentru comemorarea Regelui Mihai, la care iau lua parte si presedintele Klaus Iohannis, principesa Margareta, Custodele coroanei regale, si Patriarhul Daniel. De asemenea, sunt invitati premierul Mihai Tudose, ministrii, precum si parlamentari si ministri din Republica Moldova.

Parlamentul se reuneste astazi in sedinta solemna comuna pentru comemorarea Regelui Mihai; vor lua parte si presedintele Iohannis, principesa Margareta si Patriarhul Daniel

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, luni, intr-o sedinta solemna comuna pentru comemorarea Regelui Mihai, la care vor lua parte si presedintele Klaus Iohannis, principesa Margareta, Custodele coroanei regale si Patriarhul Daniel. De asemenea, au fost invitati premierul Mihai Tudose, ministrii, precum si parlamentari si ministri din Republica Moldova.

Principesa Margareta si Patriarhul Daniel, luni, la sedinta solemna comuna a Parlamentului

Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, si Patriarhul Daniel vor fi prezenti, luni, la sedinta solemna comuna a Parlamentului, dedicata omagierii personalitatii regelui Mihai I al Romaniei.

Principesa Margareta va participa, luni, la sedinta solemna din Parlament in memoria Regelui Mihai

Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, va fi prezenta luni la sedinta solemna din Parlament, organizata in semn de omagiu fata de personalitatea Regelui Mihai, a transmis Biroul de presa al.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )