Libnet.ro
UNICEF

19:32

Von der Leyen spune ca un acord comercial al UE cu Statele Unite ar putea fi semnat in cateva saptamani Ultimatumul dat de Trump: Daca nu reusim, vom impune tarife vamale majorate

Hotnews Hotnews,
 Von der Leyen spune ca un acord comercial al UE cu Statele Unite ar putea fi semnat in cateva saptamani Ultimatumul dat de Trump: Daca nu reusim, vom impune tarife vamale majorate

Un acord comercial intre Statele Unite si Uniunea Europeana este posibil in cateva saptamani, a afirmat miercuri la Davos presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in ciuda amenintarilor repetate a Washingtonului de a taxa automobilele europene, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Trump: SUA si UE poarta discutii privind un acord comercial

Presedintele american Donald Trump a indicat marti ca poarta discutii pentru un acord comercial cu Uniunea Europeana, in marja unei intalniri bilaterale la Forumul economic de la Davos cu sefa executivului european Ursula von der Leyen, relateaza AFP.

DAVOS 2020: Von der Leyen sustine ca UE trebuie sa dezvolte capacitati militare credibile

UE este un exemplu al reconstructiei, dar trebuie sa dezvolte instrumente de hard power, adica capacitati militare credibile, pentru a influenta evenimentele mondiale, a declarat miercuri la.

Donald Trump vrea sa faca un acord comercial cu Europa, dar crede ca negocierea va fi mai dificila decat cu China

Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat, miercuri, ca se asteapta sa poata incheia un acord comercial cu Europa, potrivit Reuters. Cu toate acestea, liderul de la Casa Alba considera ca negocierea.

ALERTA! Primul caz de coronavirus provenind din China a fost depistat in Statele Unite

Primul caz de coronavirus provenind din China a fost descoperit in Statele Unite, informeaza CNN, precizand ca specialistii de la Centrul american pentru Controlul si Prevenirea Epidemiilor urmeaza sa faca,.

INTERDEPENDENTA SUVERANILOR Acord comercial Faza 1 - compromisul aurului negru

Acordul comercial Faza 1 semnat intre SUA si China, saptamana trecuta, va oferi un impuls major producatorilor americani de petrol si gaze care trebuie sa dezvolte noi piete de export, relateaza Bloomberg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3183 seconds )