Libnet.ro
UNICEF

14:15

VON DER LEYEN: Uniunea Europeana va lucra din greu pentru un viitor in care sa fie aliata si partenera a Marii Britanii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VON DER LEYEN: Uniunea Europeana va lucra din greu pentru un viitor in care sa fie aliata si partenera a Marii Britanii

Uniunea Europeana va lucra din greu pentru a construi un viitor in care sa fie aliata si partenera a Marii Britanii, dupa divortul care intra vineri in vigoare, a scris Ursula von der Leyen in cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Von der Leyen: Uniunea Europeana va lucra din greu pentru un viitor in care sa fie aliata si partenera a Marii Britanii

Uniunea Europeana va lucra din greu pentru a construi un viitor in care sa fie aliata si partenera a Marii Britanii, dupa divortul care intra vineri in vigoare, a scris Ursula von der Leyen in cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung, transmite Reuters.

URSULA VON DER LEYEN: Niciun parteneriat cu Regatul Unit nu va asigura beneficiile ce decurgeau din apartenenta la UE

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat miercuri, in cadrul plenului Parlamentului European reunit la Bruxelles, ca garantiile solide de concurenta corecta din partea Regatului Unit sunt o preconditie pentru un nou acord comercial cu Uniunea Europeana dupa Brexit, conform Agerpres.

VIDEO Parlamentul European a votat Acordul Brexit Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana vineri, la miezul noptii Ursula von der Leyen: Vreau ca UE si Regatul Unit sa ramana buni prieteni si buni parteneri

Parlamentul European a votat, miercuri seara, Acordul Brexit. Dupa 47 de ani in Uniunea Europeana si trei ani de criza politica, Marea Britanie va parasi blocul comunitar, vineri, la miezul noptii.

Parlamentul European a votat acordul de retragere a Marii Britanii din UE. Von der Leyen: Doar in agonia despartirii vedem cat de adanca e dragostea. Va vom iubi intotdeauna

Parlamentul European a aprobat acordul de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeana. Au fost 621 de voturi pentru. Joi, Consiliul urmeaza sa dea aprobarea finala. Niciun parteneriat nou nu va.

Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana. Ce spune ministrul roman de Externe despre negocierile care vor urma Mesajul catre romanii din Regatul Unit

Marea Britanie si Uniunea Europeana incep din martie negocierile pentru un acord post-Brexit, iar unul dintre aspectele avute in vedere de autoritatile de la Bucuresti vizeaza situatia romanilor care vor merge in Regatul Unit dupa 31 decembrie 2020, cand se incheie perioada de tranzitie. Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, spune ca este important ca in urma negocierilor dintre Uniunea Europeana si Regatul Unit sa se ajunga la o solutie care sa asigure un regim nediscriminatoriu pentru europeni - sa nu existe regimuri diferite intre cetatenii celor 27 de state membre pe teritoriul Regatului Unit.

Cum ne-ar putea afecta iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Sabina Iosub, corespondenta speciala de la Londra

Parlamentul European a ratificat, miercuri seara la Bruxelles, acordul de retragere a Regatului Unit din Uniunea Europeana si din Comunitatea Europeana a Energiei Atomice, informeaza agentiile de presa internationale.

Vot final in Parlamentul European, in acesta seara, pe Acordul Brexit Dupa 47 de ani, Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana vineri, la miezul noptii

Dupa trei ani de criza politica in Marea Britanie, in urma referendumului din 2016, Brexitul trebuie ratificat de Parlamentul European, inainte de a intra oficial in vigoare vineri, la ora 23. 00 ora Londrei si GMT). in sesiune plenara la Bruxelles, miercuri seara, de la 19. 00, ora Romaniei, Parlamentul European va da unda verde Acordului privind Retragerea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din Uniunea Europeana si din Comunitatea Europeana a Energiei Atomice.

Se incheie o poveste de 47 de ani. Astazi este ultima zi a Marii Britanii in Uniunea Europeana

Vineri este ultima zi in care Marea Britanie are calitatea de membru al Uniunii Europene, la trei ani si jumatate de cand cetatenii britanici au decis, prin referendum, ca tara lor sa iasa din Blocul comunitar. Marea Britanie, membra a comunitatii europene din ianuarie 1973, se va retrage oficial din Uniunea Europeana pe 31 ianuarie 2020, la ora locala 23:00 1 februarie, 01:00, ora Romaniei). Mesajul lui Boris Johnson pentru britaniciBREXIT: populatie, industrie, finante. ce pierde cu adevarat Uniunea EuropeanaPlecarea englezilor va lasa o gaura de 12 miliarde de euro pe an incepand din 2021. Care va fi solutia?BREXIT: Ce urmeaza pentru romanii din Marea Britanie.

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana! Dupa Brexit UE nu se mai poate lauda cu invatamantul de calitate din Europa!

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana. Raportul Comisiei Europene demonstreaza faptul ca dupa acest divort nicio universitate din Uniunea Europeana nu mai este in top 25 cele mai bune.

Reactii ale politicienilor si ale unor figuri publice la retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana vineri, la ora 23:00 GMT, punand capat celor 47 de ani de apartenenta a sa la blocul comunitar, prilej pentru numerosi politicieni britanici, europeni sau alte figuri publice sa transmita mesaje, consemnate de agentiile internationale de presa, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )