Libnet.ro
UNICEF

00:07

E vorba despre toti cei care stau la bloc si nu numai. Vine politia la usa daca faci asta

Playtech Playtech,
E vorba despre toti cei care stau la bloc si nu numai. Vine politia la usa daca faci asta

Numarul din ce in ce mai mare de infectari cu noul coronavirus aduce si noi restrictii din partea autoritatilor. Unele localitati se afla deja in cod rosu, insa nu toti romanii sunt dispusi sa respecte regulile impuse pentru oprirea raspandirii virusului. Din acest motiv, politistii vor incepe controalele chiar si in locuintele cetatenilor. Politia vine . continuă pe Playtech

Toti cei care au WhatsApp trebuie sa afle: schimbarea fara precedent se intampla acum

Pentru multi oameni, WhatsApp este platforma de conversatie cea mai utilizata, peste 2 miliarde de persoane folosind aplicatia detinuta de Facebook. Pe langa faptul ca ofera mesaje.

Ultima ora. Raed Arafat, despre noile masuri care se vor impune in Romania. Atentie, toti angajatii de la stat sunt vizati

In contextul pandemiei actuale, situatia Romaniei este una ingrijoratoare, iar infectarea cu COVID-19 afecteaza de la zi la zi o mare parte din populatie. Din dorinta de a incercrca limitarea raspandirii virusului, Raed Arafat a anuntat recent cele mai noi masuri care ar putea fi impuse de autoritati. Ce se va intampla cu angajatii din .

Lista tarilor din zona galbena Cei care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat luni lista tarilor cu risc epidemiologic, pe aceasta regasindu-se Belgia, Olanda, Spania, Franta sau Marea Britanie si fiind eliminate Statele Unite si Republica Moldova. Cei care sosesc in Romania din aceste state trebuie sa intre in carantina.

Dan Teodorescu ii umileste public pe cei care nu poarta masca: Tara e plina de prosti (foarte prosti)

Artistii ies la declaratii! Dupa ce Dan Bittman a facut declaratii controversate cu privire la pandemia de COVID-19, declarandu-se sceptic in ceea ce priveste cifrele oficiale oferite de autoritati in legatura cu noile cazuri de COVID, dar si afirmand ca nu mai suporta sa traiasca in conditii degradante, si Dan Negru intervenind cu o parere, .

Marcel Ciolacu, despre coronascepticul Daniel Ghita: Are dreptul la opinie. Noi ne strangem in Parlament sa gandim cu totii la fel?! ii alegem numai pe cei care gandesc ca noi sa ne reprezinte?!

Marcel Ciolacu, presedintelePSD, a vorbit luni seara, in direct pe B1 TV despre parlamentarii care neaga existenta noului coronavirus. intrebat cum o sa se inteleagain Parlament, profesorul Ra.

LIVIU PLESOIANU, DESPRE ALEGERILE PARLAMENTARE: Vor avea loc numai daca Iohannis, Ciolacu si ceilalti lideri vor fi atat de cinici incat ii vor chema pe romani la ultima urna

Liviu Plesoianu, a declarat pe pagina personala de Facebook ca alegerile parlamentare vor avea loc in data de 6 decembrie numai daca nu doar Iohannis, ci si Ciolacu si ceilalti lideri de partide parlamentare vor fi atat de cinici incat ii vor chema pe romani la ultima urna.

ORBAN, MESAJ PENTRU CEI CARE PARTICIPA LA PELERINAJUL DE SF. DUMITRU: Sa evite orice zona aglomerata, sa poarte masca in permanenta

Ludovic Orban a transmis un mesaj pelernilor care vor participa la pelerinajul de Sfantul Dumitru, la Bucuresti, el i-a sfatuit sa poarte masca si sa evite interactiunea de aproape. Premierul a precizat ca toate masurile necesare trebuie luate de Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU), conform news. ro.

ORBAN: Cei care practica jogging in aer liber sunt exceptati de la portul mastii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca persoanele care practica jogging vor putea fi exceptate de la portul mastii de protectie sanitara, cu conditia de a nu interactiona cu alte persoane, conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )