Libnet.ro
UNICEF

01:05

Voturile din sectorul 5 la alegerile de duminica se renumara, a decis Biroul Electoral de Sector Decizia, contestata de Piedone Si la Calarasi s-a decis renumararea voturilor

Hotnews Hotnews,
 Voturile din sectorul 5 la alegerile de duminica se renumara, a decis Biroul Electoral de Sector Decizia, contestata de Piedone Si la Calarasi s-a decis renumararea voturilor

Biroul Electoral al Sectorului 5 a decis renumararea voturilor pentru primarul de sector, a anuntat miercuri candidatul dreptei, Cristian Bacanu. Cristian Popescu Piedone, ales primar la sectorul 5 in urma alegerilor de duminica, a contestat decizia. Reprezentantii PSD au precizat, intr-o postare pe Facebook, ca Biroul Electoral a decis sa fie renumarate voturile si la Calarasi. continuă pe Hotnews

La noua sectii din Sectorul 1 se renumara voturile, la sapte dintre ele sunt erori substantiale

Avocatul Mihai Dragan, reprezentantul organizatiei PSD Sector 1 si al primarului Dan Tudorache, a an.

Scandalul rezultatelor la alegerile locale din Sectorul 1 Bucuresti. Ce functie avea barbatul surprins cu procese verbale

Alegerile locale din Sectorul 1 au fost umbrite de acuzatiile de frauda electorala, dupa ce o persoana a fost prinsa cu mai multe procese verbale si dusa la politie pentru audieri. Lupta dintre.

BEC a respins solicitarile PSD de renumarare a voturilor din Sectorul 1

Biroul Electoral Central BEC) a respins astazi, cu majoritate de voturi, solicitarile PSD de renumarare a voturilor din Sectorul 1 al Capitalei, au declarat surse din cadrul BEC.

Ce s-a intamplat, de fapt, la sectiile din Sectorul 1. Momentele demne de filme

Candidatul PSD la Consiliul Local Sector 1, Sorin Catalin Tomescu a dat nas in nas cu cei de la USR si PNL in fata Biroului Electoral al Sectorului, ducand in brate 473 de procese verbale. Ce s-a intamplat la sectiile de votare din Sectorul 1 al Capitalei Un barbat cu bratele incarcate de procese verbale .

CTP ii desfiinteaza pe Piedone si pe locuitorii din sectorul 5: Un participant la crima

In urma alegerilor locale 2020, Cristian Popescu Piedone, candidatul PPU-SL, a castigat postul de primar al Sectorului 5 din Capitala. Victoria sa, insa, este una controversata in contextul in care acesta a fost condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare, pentru abuz in serviciu in dosarul Colectiv. Unul dintre cei care s-a aratat consternat .

Politia confirma ca 473 de procese verbale au fost gasite asupra unui candidat din Sectorul 1

Seful Politiei Sectorului 1 a anuntat, marti, ca 473 de procese verbale de la votul de duminica au f.

CLOTILDE ARMAND, DESPRE SITUATIA VOTURILOR DIN SECTORUL 1: Va trebui sa fie o ancheta care sa fie dusa pana capat

Candidata USR PLUS pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca va face demersuri pentru ca cei care se fac vinovati pentru ceea ce a numit tentativa de frauda la votul din 27 septembrie sa fie pedepsiti.

Ce se intampla cu Sorina din Baia de Arama la scoala din America. Profesorii ei au decis sa rupa tacerea

S-a aflat ce se intampla cu Sorina din Baia de Arama la scoala din America dupa ce profesorii ei s-au decis sa rupa tacerea. Sorina, fata adoptata de familia Sacarin, in Statele Unite, a fost subiectul unor monitorizari facute de catre asistenti sociali din SUA. Ce mai face Sorina din Baia de Arama. Profesorii au .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )