Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vrancea: Un barbat a fost gasit mort intr-o masina. Victima ar fi fost impuscata in urma unei reglari de conturi

B1 B1,
Vrancea: Un barbat a fost gasit mort intr-o masina. Victima ar fi fost impuscata in urma unei reglari de conturi

Un barbat care avea rani facute prin impuscare a murit vineri intr-o masina aflata pe un drum din judetul Vrancea, informeaza Agerpres. Barbatul, in varsta de 61 de ani a fost gasit pe drumul. continuă pe B1

Descoperire socanta in Capitala. Un barbat a fost gasit mort in parcul Herastrau

Imagini infioratoare in Parcul Herastrau, dupa ce un barbat s-a inecat in apele lacului. Anchetatorii iau in calcul varianta unei sinucideri pentru ca omul ar fi lasat un bilet de adio arata primele indicii.

Descoperire socanta in Suceava. A fost gasit mort, cu mainile lipite cu banda izolatoare si degetele in priza

Vasile Romascan a fost gasit fara suflare in locuinta sa de catre un vecin, care a sunat imediat la 112. Romascan nu mai raspunsese la usa de doua zile, acesta fiind motivul pentru care vecinul a dat.

Italianul care i-a dat foc iubitei sale romance, gasit mort in puscarie. Trei copii au ramas orfani dupa moartea femeii

Gimino Chirichella, italianul care i-a dat foc Mihaelei Senchiu, a fost gasit mort in celula sa, din inchisoarea de la Fogia, anunta presa din Peninsula. Trupul lui Gimino Chirichella a fost gasit fara.

Italianul care i-a dat foc iubitei sale romance, gasit mort in puscarie. Trei copii au ramas orfani dupa moartea femeii

Gimino Chirichella, italianul care i-a dat foc Mihaelei Senchiu, a fost gasit mort in celula sa, din inchisoarea de la Fogia, anunta presa din Peninsula.

Bebelus roman de doar 6 luni, gasit MORT de mama sa, in Italia. Ipoteza teribila pe care o ia in calcul politia (FOTO)

Tragedie in Italia! Un bebelus roman de doar sase luni a fost gasit mort de catre mama sa, in timp ce dormea in patut,in casa familiei din Comiso. Potrivit ragusaoggi. it, mama baietelului de doar 6.

Descoperire socanta in Braila. A fost gasit spanzurat in casa. Era fratele unui cunoscut fotbalist

Mihai Vladut Subtirica, un tanar inginer agronom din Dudesti, judetul Braila, a fost descoperit spanzurat intr-una dintre anexele casei in care locuia. Acesta a fost gasit mort de un vecin ieri, in.

Tragedie in Herastrau: Un barbat a fost gasit inecat!

Un barbat a fost gasit inecat, miercuri dimineata, in parcul Herastrau. Medicii au sosit la fata locului, dar nu au mai putut sa-l salveze. Autoritatile au fost anuntate in jurul orei 10. 00, atunci.

Un barbat, gasit impuscat in masina pe un drum din Vrancea

Un barbat a fost gasit mort intr-un autoturism, pe un drum judetean din Vrancea. Omular fi fost impuscat dupa o urmarire, potrivit unor surse judiciare. Sursele au precizat ca barbatul ar fi fost.

inca un mistret din padurile Buzaului gasit mort din cauza pestei porcine africane

Pesta porcina africana se extinde cu o viteza ingrijoratoare. Miercuri, a fost confirmata prezenta virusului PPA la un porc mistret gasit mort in fondul de vanatoare 27 Berca, pe raza administrativ teritoriala a UAT Berca. Ancheta epidemiologica este in desfasurare.

Un bebelus roman, gasit mort in casa familiei lui din Italia

Autoritatile din provincia Ragusa, Italia, fac cercetari in cazul mortii unui baietel de 6 luni care a fost gasit in casa familiei lui din Comiso. Mama copilului este romanca, iar tatal este tunisian si se.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )