Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vreme frumoasa in toata tara. Prognoza meteo pentru weekend

Antena3 Antena3,
Vreme frumoasa in toata tara. Prognoza meteo pentru weekend

Prognoza meteo pentru sambata, 12 octombrie. Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor, astfel ca valorile termice vor fi apropiate si local chiar peste cele normale ale perioadei. Cerul. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru sambata, 12 octombrie: Temperaturi neobisnuite in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru sambata, 12 octombrie 2019. Sunt anuntate valori termice mai ridicate decat media normala pentru aceasta perioada, cer mai mult senin si ceata dimineata si noaptea in zonele joase, pe arii restranse. Prognoza meteo pentru sambata, 12 octombrie Meteorologii anunta ca vremea va fi predominant frumoasa, .

Prognoza meteo pentru 12 octombrie. Vesti incredibile de la meteorologi

Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor, astfel ca valorile termice vor fi apropiate si local chiar peste cele normale ale perioadei. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab.

Prognoza meteo pentru 11 octombrie. Unde va ploua?

Valorile termice vor marca o scadere in regiunile sudice si estice, astfel incat se vor situa in jurul celor caracteristice perioadei, in timp ce in restul teritoriului vor fi usor mai mici. Cerul va fi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 10 octombrie. O veste neasteptata de la meteorologi

Vremea se va raci in regiunile intracarpatice unde vor fi innorari, mai persistente pe parcursul zilei cand local va ploua. in restul teritoriului valorile termice vor continua sa.

Prognoza meteo pentru 9 octombrie. Veste uluitoare de la meteorologi

Vremea se va incalzi, urmand a se inregistra valori termice in jurul celor specifice datei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare ziua in nord si nord-est, iar in a doua parte a intervalului in.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 10 octombrie: cer senin si temperaturi ridicate

Specialistii ANM au emis prognoza meteo pentru joi, 10 octombrie. Dupa ce am avut parte, zilele trecute, de vreme deosebit de rece si ninsori in mai multe zone montane, situatia se indreapta. Prognoza meteo ANM pentru joi, 10 octombrie Din data de 9 octombrie, temperaturile au inceput sa creasca, ajungand pana la 21 de grade .

Prognoza meteo ANM. Cand ar putea sa vina ninsorile in Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru lunile octombrie si noiembrie. Meteorologii anunta temperaturi mai ridicate decat media normala a acestei perioade, cu cele mai mari valori in regiunile din vest si sud-vest. Cantitatile de precipitatii vor fi deficitare in urmatoarea perioada. in aceste conditii, ninsorile ar putea veni mai tarziu decat .

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 9 octombrie. Vremea se incalzeste semnificativ: zonele unde se vor inregistra 25 de grade

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru miercuri, 9 octombrie 2019. Dupa o perioada in care gradele din termometre au scazut drastic in intreaga tara, vremea se incalzeste semnificativ. Zonele unde se vor inregistra 25 de grade Celsius. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 9 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au .

P Cea mai extinsa caravana de film din Romania a atras peste 44.000 de spectatori din toata tara in 2019

Dupa aproape 5 luni de calatorie, Caravana Cinemobilul si-a incheiat sezonul de activitate pentru anul acesta. Peste 44. 000 de oameni din toata tara s-au bucurat de filmele proiectate, in cadrul celei de-a cincea editii Cinemobilul - Caravana Cinematografica. A fost cel mai ambitios an de activitate de pana acum, Cinemobilul devenind cea mai extinsa caravana de film din Romania. De la mijlocul lunii mai pana in octombrie au fost organizate 88 de proiectii, cu intrare libera.

Prognoza meteo: Un val de aer cald loveste Romania. Cat cresc temperaturile si ce regiuni vor fi stapanite de ploi

De la o zi la alta, temperaturile au coborat de la aproape 30 de grade la amiaza pana la 10-15 grade in majoritatea regiunilor. La munte, termometrele au aratat si zero grade, asa ca oamenii au trecut de la tricou direct la haine de iarna. Vremea se schimba insa de miercuri, cand in tara noastra va intra un val de aer cald, iar joi si vineri temperaturile vor urca pana la 25-26 de grade Celsius.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )