Libnet.ro
UNICEF

13:45

VREMEA. Atentionare meteo de ploi torentiale si vijelii in Bucuresti

Antena3 Antena3,
VREMEA. Atentionare meteo de ploi torentiale si vijelii in Bucuresti

VREMEA Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o atentionare nowcasting Cod galben de averse si vijelii pentru municipiul Bucuresti, valabila pana la ora 17:00. VREMEAPotrivi. continuă pe Antena3

Alerta de la meteorologi: Ploi torentiale, vijelii, grindina si descarcari electrice

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a actualizat avertizare meteo de vreme rea, valabila pentru toate regiunile tarii. Astfel, pentru intervalul 23 mai, ora 12. 00 24 mai, ora 22. 00 sunt anuntate manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata si cantitati de apa insemnate.

VREMEA. Ploi torentiale si vijelie in mai multe zone din tara, pana vineri noapte. Avertismentul meteorologilor

Meteorologii au prelungit pana vineri la ora 22:00 informarea vizand o instabilitate atmosferica temporar accentuata, in intreaga tara urmand sa se semnaleze averse ce vor avea si caracter toren?.

ALERTA METEO Ploi si vant in Capitala. Pana cand este valabila alerta

Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Capitala, valabila joi, de la ora 12 pana vineri, ora 22. Vremea va fi dominata de instabilitate atmosferica si cantitati de apa insemnate.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 mai. Meteorologii anunta ploi abundente

in regiunile din sudul si estul tarii sunt asteptate ploi cu caracter torential, intensificari ale vantului si chiar caderi de grindina. in jumatatea de sud a tarii, are loc si o.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 23 mai. Ploi si descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in general instabila in vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele montane si submontane, unde innorarile temporar vor fi accentuate si local se vor semnala averse si.

Codul portocaliu de ploi torentiale s-a prelungit. ISU Bucuresti-Ilfov, avertisment pentru cetateni: Oamenii sa stea in case!

Codul portocaliu de furtuna in Bucuresti s-a prelungit pana la 19:30. ISU Bucuresti-Ilfov a transmis un mesaj pentru cetateni, prin care ii anunta sa ramana pe cat posibil in casa si sa evite.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 mai. Meteorologii nu au deloc vesti bune pentru aceasta zi

Cerul va avea innorari si se vor semnala averse, in prima parte a intervalului pe arii relativ extinse, iar noaptea in restrangere spre est. indeosebi in estul si in sud-estul tarii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 22 mai. Vreme in general instabila

Miercuri, 22 mai, vremea va fi in general instabila in regiunile intracarpatice, precum si in zonele montane unde, mai ales in cursul zilei, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marti, 21 mai. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Vremea va fi instabila si se va raci in majoritatea zonelor. Cerul va avea innorari temporar accentuate, ziua in cea mai mare parte a tarii, iar noaptea mai ales in regiunile vestice si centrale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )