Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend

Antena3 Antena3,
Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin, iar unele innorari, averse si posibil descarcari electrice se vor semnala izolat, mai ales in zonele montane. continuă pe Antena3

Cea mai mare reusita a Ministerului Economiei - demararea proiectului BRUA 1

Andrusca: Gazul romanesc va ajunge peste Prut la sfarsitul anului 2019 sau, cel mai tarziu, la inceputul lui 2020 Demararea lucrarilor la proiectul BRUA, faza 1, care a luat startul in aprilie, este cea mai mare reusita a Ministerului Economiei, a spus, vineri, Danut Andrusca, ministrul Economiei, precizand ca Transgaz construieste deja conducta si statiile de comprimare necesare.

Aceasta este cea mai mare comoara descoperita vreodata in Romania

Cautatori de comori au existat multa vreme si in spatiul carpato-danubiano-pontic. Si, poate, inca mai exista. Totusi, au trecut cateva sute bune de ani de cand pe teritoriul Romaniei a fost descoperit cel.

(P) PeliFilip a asistat Forte Partners in cea mai mare tranzactie a anului din sectorul imobiliar

PeliFilip a asistat Forte Partners, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de pe piata, in vanzarea proiectului de birouri The Bridge catre Dedeman.

Elon Musk anunta ca doreste retragerea Tesla de pe bursa / Daca acest lucru se ntmpla, ar fi cea mai mare operatiune de acest gen din lume

Elon Musk, fondatorul Tesla, a anuntat marti ca are intentia sa retraga de pe bursa constructorul de masini electrice varf de gama, determinand suspendarea temporara a tranzactionarii actiunilor pe Bursa din New York, scrie AFP.

Business Report:Varianta propusa de PSD este solutia clara de faliment - Jocurile de la Putere! Aceasta poate fi cea mai mare pusculita pentru politicieni!;Romnii au facut n iulie 44.430 de tranzactii imobiliare;2% din impozit - bani virati catre SMURD,

Nou plan de afaceri la Hidroelectrica: achizitii in eolian si solar, finalizarea amenajarilor hidrotehnice complexe, proiectare in-house. Conducerea Hidroelectrica va prezenta, in luna septembrie, actionarilor un nou plan de afaceri, care, daca va fi aprobat, va conduce la. Costurile imprumuturilor statului continua sa creasca. La ce nivel ar putea ajunge la sfarsitul anului? Chiar daca la ultimele licitatii de titluri de stat Ministerul Finantelor a reusit sa vanda la cotatii in usoara scadere fata de costurile de finantare de pana acum.

FOTO Templul Kailasa, cea mai mare constructie monolitica din lume, facuta intr-un munte si intrata in patrimoniul mondial

Cum a putut omenirea, cu mult timp in urma, sa construiasca structuri enorme este o intrebare careia oamenii de stiinta n-au reusit inca sa-i dea un raspunde satisfacator.

Cea mai scumpa pictura din lume- Salvador Mundi, opera atribuita lui Leonardo da Vinci - ar putea fi creatia lui Bernardino Luini, sustine un cercetator n istoria artei de la Oxford

Istoric al artei specializat in opera lui da Vinci, Matthew Landrus sustine ca pictura cumparata anul trecut la pretul record de 450,3 milioane de dolari, Salvador Mundi, este in mare parte opera lui Bernardino Luini, un ucenic in atelierele italiene renascentiste. Landrus crede ca doar 20-30% din pictura i se poate atribui lui Leonardo da Vinci, scrieCNN.

in Romania, viteza de incarcare a site-urilor mobile - cea mai rapida din Europa

Tara noastra are cea mai buna viteza medie de incarcare a site-urilor mobile dintre tarile europene analizate de Google, anul trecut, se arata intr-un comunicat transmis de companie. Astfel, in Romania si Germania o pagina de internet, accesata de pe telefonul mobil se incarca in 8,1 secunde, iar in tari precum Polonia, Italia sau Suedia, viteza media de incarcare a unei pagini este de peste noua secunde. Compania arata ca aproape jumatate 46%) dintre participantii in cadrul studiului spun ca cel mai frustrant lucru atunci cand intra online de pe mobil este atunci cand o pagina se incarca lent, astfel ca, mai mult de jumatate dintre vizitele derulate pe internetul mobil 53%) risca sa fie abandonate daca se incarca in mai mult de trei secunde, valoarea recomandata de Google ca reper de bune practici pentru viteza de incarcare a unui site mobil.

TRAGEDIE fara sfarsit in lumea MANELELOR: Adio, FLORIN SALAM! Fanii primesc cea mai TRISTA VESTE! Din pacate e adevarat

Dupa ce a avut probleme serioase de sanatate, celebrul manelist Florin Salam primeste cea mai grea lovitura. Potrivit unor zvonuri, Roxana Dobre l-ar fi parasit definitiv si ar fi plecat din locuinta.

Implant sau proteza dentara? Cum facem cea mai buna alegere

Daca suntem in situatia de a alege intre implant sau proteza dentara trebuie sa le cunoastem avantajele si dezavantajele ca sa luam cea mai buna decizie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )