Libnet.ro
UNICEF

00:06

VREMEA. Prognoza meteo pentru 10 aprilie. Vesti proaste de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 10 aprilie. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari si temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar la munte, la altitudini de peste 1800 m se pot semnala ninsori. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 9 aprilie. Vesti proaste de la meteorologi

Marti, 9 aprilie, vremea va fi usor instabila. Cerul va avea innorari si temporar va ploua pe arii relativ extinse in jumatatea de sud a tarii, unde izolat se vor acumula cantitati de apa de peste 10.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 8 aprilie. Nu scapam de vestile proaste

Vremea va fi in continuare calda in regiunile intracarpatice, unde cerul va fi partial noros si doar pe arii restranse va ploua slab, mai ales la munte. in sudul si estul teritoriului regimul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 8 aprilie - 6 mai

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarea luna, respectiv pentru perioada 8 aprilie 6 mai. Potrivit meteorologilor, saptamana viitoare 8 15 aprilie),.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 7 aprilie. Veste neasteptata de la meteorologi

Duminica, 7 aprilie,vremea va fi calda in regiunile intracarpatice si in general normala termic in rest. Cerul va fi variabil, cu innorari in jumatatea de sud-est a tarii. Pe.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 8 aprilie. Ploi in mai multe regiuni

Temperaturile vor fi scazute pe 8 aprilie, anunta meteorologii. Acestia sustin ca temperaturile maxime se vor situa intre 13 si 23 de grade Celsius, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade.

Prognoza meteo pentru 10 aprilie. in ce regiuni va ploua in urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 10 aprilie. Meteorologii anunta o vreme instabila si ploi in majoritatea regiunilor tarii. Valorile termice vor fi cuprinse intre 12 grade Celsius pe litoral si 2324 de grade in vest si centru. Vor fi averse si descarcari electrice, iar in urma precipitatiilor [] .

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Joi, 11 aprilie, vremea va fi in general inchisa. Temporar va ploua, iar in regiunile sud-vestice cantitatile de apa vor depasi local 15. 20 l/mp si izolat 40 l/mp. Ploile vor fi si sub.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Luni, 8 aprilie, vremea va fi in continuare calda in regiunile intracarpatice, unde cerul va fi partial noros si doar pe arii restranse va ploua slab, mai ales la munte. in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Vesti foarte proaste de la meteorologi

Vremea se anunta friguroasa in urmatoarele zile, pana vineri Vremea. Ploi pe spatii extinse in jumatatea de sud a tarii, dar si in zonele de deal si de munte, la altitudini mai.

Prognoza meteo pentru 8 21 aprilie. Cum va fi vremea de Florii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 8 21 aprilie. Meteorologii anunta ca vremea se va raci treptat in urmatoarea perioada si se va incalzi usor pana la Florii. La munte, valorile termice vor cobori de la 9 la 2 grade Celsius pana pe 15 aprilie, dar vor reveni la [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )