Libnet.ro
UNICEF

10:31

VREMEA. Prognoza meteo pentru 14 martie. Vestile bune de la meteorologi se mai lasa asteptate

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 14 martie. Vestile bune de la meteorologi se mai lasa asteptate

Joi, 14 martie, vremea se va mentine normala termic. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate ziua in jumatatea de vest a tarii, iar noaptea mai ales in sud, centru si est, dar numai. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Marti, 12 martie, vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii, mai accentuat in regiunile sudice si sud-estice. Cerul va fi variabil, ziua, cu innorari si precipitatii mai ales sub forma de.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Luni, 11 martie, desi valorile termice vor fi in usoara scadere fata de ziua precedenta, vremea se va mentine calda pentru aceasta data, deosebit de calda in sud-estul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 13 martie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Miercuri, 13 martie, valorile termice vor continua sa se situeze in jurul celor climatologic specifice datei. Cerul, variabil in primele ore ale intervalului, se va innora treptat la inceput in vest,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Cand se va incalzi

Vremea se va mentine normala termic. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate ziua in jumatatea de vest a tarii, iar noaptea mai ales in sud, centru si est, dar numai pe arii restranse vor fi.

VREMEA Unde revine iarna. Prognoza meteo pe weekend si saptamana viitoare

Desi suntem in luna martie, in loc sa se incalzeasca, vremea se va raci aproape in toata tara. Cum arata prognoza meteo pentru luna martie. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), vremea va fi capricioasa pana la sfarsitul lunii martie, pe data de 24 martie. Drept urmare, vom avea parte de vreme rece, ploi si ninsori.

VREMEA. Prognoza meteo pana pe 8 aprilie. De cand scapam de ploi

Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele patru saptamani 14 martie - 8 aprilie), valori termice peste mediile perioadei, la nivelul intregii tari, in timp ce, la capitolul precipitatii, acestea.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 14 martie. Gemenii trebuie sa aiba incredere, Berbecii scapa de grija banilor

Iata pentru JOI 14 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand.

Curs BNR: euro se duce in sus. Cat costa euro, dolarul la noul curs valutar

Pentru 14 martie, la curs BNR, euro e in crestere. Mai jos gasesti curs valutar si pentru alte valute puternice din lume si Europa. Curs BNR pe 14 martie: curs valutar cu euro in crestere si.

Biletele pentru partida Dunarea-CSM Politehnica Iasi vor fi puse in vanzare incepand de joi, 14 martie

Biletele pentru partida Dunarea Calarasi-CSM Politehnica Iasi, programata pentru ziua de sambata, 16 martie, de la ora 13. 00, pe malul Borcei, vor fi puse in vanzare incepand de joi, 14 martie.

LOTO. LOTO 6/49. Numerele la LOTO din 14 martie 2019

Astazi, 14 martie 2019, se organizeaza noi trageri loto 6 din 49 si restul jocurilor. Joi, 14 martie 2019, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )