Libnet.ro
UNICEF

01:05

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 martie. Vestile bune inca se mai lasa asteptate

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 martie. Vestile bune inca se mai lasa asteptate

Joi, 21 martie, vremea va fi normala din punct de vedere termic. Ziua, innorarile vor persista in Oltenia, in cea mai mare parte a Munteniei si in sudul Transilvaniei, unde pe arii restranse va mai ploua. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 19 martie. Vesti nu tocmai bune de la meteorologi

Marti, 19 martie, desi valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul anterior, acestea se vor situa in jurul celor caracteristice perioadei in vest si nord, iar in celelalte regiuni vor.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Miercuri, 20 martie, vremea va fi normala termic. Cerul va fi variabil in vest si nord-vest, iar in restul teritoriului va fi mai mult noros. Temporar vor fi precipitatii, slabe cantitativ, ploi la nivel.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 18 martie. Vesti inedite de la meteorologi

Luni, 18 martie, vremea va fi deosebit de calda in toate regiunile, mai ales in cele sudice, estice si centrale. Cerul se va innora treptat in vestul, centrul si nordul tarii, unde spre.

VREMEA Prognoza meteo pentru azi: conditii meteo in Bucuresti

Vremea in Bucuresti si Romania, pe 19 martie, e de primavara, cu mici mentiuni. Iata prognoza meteo pentru azi. Vremea, pentru 19 martie, vine cu temperaturi in scadere. Astfel, marti, 19 martie, o sa fie mai frig decat in ziua precedenta. De unde am avut vremea cu conditii de vara, pe 18 martie, azi ar [] .

VREMEA. Prognoza meteo pentru marti, in tara si in Capitala

Temperaturile sunt in scadere marti, 19 martie, comparativ cu ziua precedenta cand am avut parte de vreme ca intr-o zi de vara. Meteorologii spun ca astazi in Bucuresti sunt asteptate ploi si vor fi cel.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 21 martie. Taurii nevoiti sa fie atenti la ce isi doresc, Berbecii trebuie sa isi urmeze calea

Iata pentruJOI 21 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in g.

Vremea. Prognoza meteo pe regiuni pentru urmatoarele saptamani

Vremea. Temperaturile vor scadea semnificativ la nivelul intregii tari in perioada 19-21 martie si vor aparea si precipitatii predominant sub forma de ploaie, potrivit prognozei de specialitate pentru.

VREMEA. Prognoza meteo pana in aprilie. Temperaturile scad

Temperaturile vor scadea in perioada imediat urmatoare, in mare parte din tara, urmand ca din data de 22 martie sa creasca din nou. BANAT Vremea, deosebit de calda in prima zi, se va raci.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 21 MARTIE 2019 pentru Zodia Berbec

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 21 MARTIE 2019 pentru Zodia Berbec -Vestile bune din familie au un efect tonic asupra ta: iti dau chef de viata, de distractie, energie din belsug pentru orice activitate dinamica.

Prognoza meteo pentru perioada 18 martie-1 aprilie. Temperaturile vor scadea

Temperaturile vor scadea in perioada imediat urmatoare, in mare parte din tara, urmand ca din data de 22 martie sa creasca din nou.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )