Libnet.ro
UNICEF

09:30

VREMEA. Prognoza meteo pentru intervalul 22-27 ianuarie. Temperaturi mici si multe precipitatii

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru intervalul 22-27 ianuarie. Temperaturi mici si multe precipitatii

Vesti cumplite de la meteorologi care anunta pentru intervalul 22- 27 ianuarie 2019o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor, in timp. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22-27 ianuarie. Temperaturi scazute si multe precipitatii

Meteorologiianunta pentru perioada 22- 27 ianuarie 2019o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor, in timp ce precipitatiile.

VREMEA. Prognoza meteo pentru intervalul 22-27 ianuarie. Temperaturi scazute si multe precipitatii

Vesti proaste de la meteorologi care anunta pentru intervalul 22- 27 ianuarie 2019o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor, in timp.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 23 ianuarie. Vesti inedite de la meteorologi

Miercuri, 23 ianuarie, vremea se va incalzi. Cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii, ziua indeosebi in regiunile nordice, estice si centrale, iar noaptea cu precadere in cele.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marti, 22 ianuarie: Nu scapam de frig si ninsori

Marti, 22 ianuarie, meteorologii anunta ca vremea va fi in general inchisa, cu precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Acestea vor fi mixte in regiunile vestice, sudice si sud-estice, mai ales.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 23 ianuarie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Vremea se va incalzi. Cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii, ziua indeosebi in regiunile nordice, estice si centrale, iar noaptea cu precadere in cele sudice si.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminica, 20 ianuarie. Mare atentie la fenomene periculoase

Duminica, vremea se va mentine predominant inchisa si temporar se vor semnala precipitatii pe arii relativ extinse, izolat moderate cantitativ in cele vestice si nord-vestice. Acestea vor fi sub forma.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 22-27 ianuarie. Temperaturi scazute si multe precipitatii

Vesti proaste de la meteorologi care anunta pentru perioada 22- 27 ianuarie 2019o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor, in timp ce.

VREMEA. Prognoza meteo pentru saptamana 21-27 ianuarie. Temperaturi scazute si multe precipitatii

Meteorologiianunta pentru saptamana 21- 27 ianuarie 2019o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor, in timp ce precipitatiile.

VREMEA. Prognoza meteo pentru saptamana 21-27 ianuarie. Temperaturi scazute si precipitatii

Meteorologiianunta pentru perioada 21- 27 ianuarie 2019o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor, in timp ce precipitatiile.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 ianuarie: Nu scapam de frig si ninsori

Marti, 22 ianuarie, vremea va fi in general inchisa, cu precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Acestea vor fi mixte in regiunile vestice, sudice si sud-estice, mai ales in timpul noptii si pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )