Libnet.ro
UNICEF

10:31

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele saptamani. Cum se anunta vremea la inceputul toamnei

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele saptamani. Cum se anunta vremea la inceputul toamnei

Meteorologii au publicat estimarea meteo pana in 10 septembrie 2018. Vremea 13 - 20 august 2018 in cea mai mare parte a tarii va fi mai cald decat ar fi in mod normal in aceasta. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 13 19 august 2018

Potrivit ANM, vremea va fi in general frumosa saptamana viitoare, dar calduroasa la amiaza in mare parte din tara. Temperaturile maxime se vor situa intre 25 si 34 de grade, iar cele minime intre.

Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin, iar unele innorari, averse si posibil descarcari electrice se vor semnala izolat, mai ales in zonele montane.

VREMEA. Prognoza meteo pe 10 august: Calduri mari, dar nu scapam nici de ploi

Vremea va fi in continuare calduroasa in toata tara. in Bucuresti se vor inregistra 32 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, iar unele innorari, averse si posibil descarcari electrice se.

Prognoza METEO pentru 10, 11, 12 si 13 august

Temperaturile sunt in continuare ridicate, iar vremea va fi deosebit de calda in aproape toate regiunile tarii, astfel termometrele vor indica temperaturi de pana la 34 de grade Celsius. Cerul va fi senin in.

Prognoza meteo: Cand loveste valul de aer saharian Romania. Ce fenomene violente se anunta, cat va fi de cald

Vremea va fi in continuare frumoasa si calduroasa in majoritatea regiunilor, cu unele innorari in zonele montante, unde izolat vor fi averse si descarcari electrice. Meteorologii avertizeaza insa ca pe 15 august tara noastra va fi lovita de masa de aer saharian care face deja ravagii in Europa, dar si de furtuni violente.

Prognoza meteo: Saptamna ncepe cu vreme frumoasa. De miercuri vin ploi si descarcari electrice

Meteorologii anunta ca saptamana viitoare incepe cu o vreme frumoasa si cu temperaturi care se vor incadra intre 28 si 34 de grade, scrie Mediafax. insa, de miercuri, vremea se schimba usor si apar ploile cu descarcari electrice in regiunile de Nord, Centru si Vest ale tarii.

Alerta METEO: Autoritatile au anuntat OFICIAL cum va fi vremea in minivacanta de Sfanta Maria! Vestea i-a luat prin surprindere pe romani...

ANM a publicat prognoza meteo pentru perioada 6-19 august, in mai multe regiuni din tara, in cea mai mare parte a teritoriului, vremea fiind mai calda decat de obicei. Astfel, ploile vor aparea doar pe arii.

PROGNOZA METEO! Vreme ALARMANTA de saptamana viitoare

Temperaturile se vor mentine ridicate in perioada 13-19 august, vremea fiind in general frumoasa, dar calduroasa la amiaza in mare parte din tara. Astfel, temperaturile maxime se vor situa intre 25 si 34.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3756 seconds )