Libnet.ro
UNICEF

01:05

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Cand se va incalzi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Cand se va incalzi

Vremea se va mentine normala termic. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate ziua in jumatatea de vest a tarii, iar noaptea mai ales in sud, centru si est, dar numai pe arii restranse vor fi. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Marti, 12 martie, vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii, mai accentuat in regiunile sudice si sud-estice. Cerul va fi variabil, ziua, cu innorari si precipitatii mai ales sub forma de.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Luni, 11 martie, desi valorile termice vor fi in usoara scadere fata de ziua precedenta, vremea se va mentine calda pentru aceasta data, deosebit de calda in sud-estul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 10 martie. Vesti nu tocmai bune de la meteorologi

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data, chiar deosebit de calda in regiunile sudice. Cerul va fi mai mult noros in vestul, nord-vestul si centrul tarii, unde mai ales in a doua parte a zilei.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 13 martie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Miercuri, 13 martie, valorile termice vor continua sa se situeze in jurul celor climatologic specifice datei. Cerul, variabil in primele ore ale intervalului, se va innora treptat la inceput in vest,.

VREMEA. Prognoza meteo pana pe 8 aprilie

Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele patru saptamani 11 martie - 8 aprilie), valori termice peste mediile perioadei, la nivelul intregii tari, in timp ce, la capitolul precipitatii, acestea.

VREMEA. Prognoza meteo actualizata pentru perioada 11 martie - 8 aprilie. Vreme insorita si temperaturi peste medie in toata tata

Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele patru saptamani 11 martie - 8 aprilie), valori termice peste mediile perioadei, la nivelul intregii tari, in timp ce, la capitolul precipitatii, acestea.

Prognoza actualizata pentru Bucuresti: Temperaturi maxime de 8 - 9 grade si ploi pana la pranz

Meteorologii au actualizat prognoza speciala pentru Capitala, anuntand pentru marti temperaturi maxime de 8 -9 grade Celsius, ploi si lapovita.

Prognoza meteo: Iarna se intoarce. Unde se anunta ninsori si ger, in ce zone vremea rea va face prapad

Vremea se schimba radical saptamana viitoare. Meteorologii anunta un nou val de ger si ninsori la munte. Temperaturile scad si cu 10 grade. Racirea considerabila a fost anuntata de Romica Jurca, meteorologul Romania TV.

VREMEA se schimba in toata tara. Prognoza meteo pana vineri, 15 martie

Valorile termice vor continua sa se situeze in jurul celor climatologic specifice datei. Cerul, variabil in primele ore ale intervalului, se va innora treptat la inceput in vest, nord-vest si in centru,.

Prognoza meteo: Iarna face prapad. Unde se anunta ninsori si temperaturi sub pragul de inghet, in ce zone lovesc ploile

Vremea continua sa se raceasca. Abia de vineri apare soarele si incep sa creasca temperaturile. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), pana la sfarsitul saptamanii vom avea parte de vreme rece, ploi si ninsori. Vremea capricioasa se va mentine pana pe 24 martie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )