Libnet.ro
UNICEF

20:02

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 23-24 martie. Veste uluitoare de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 23-24 martie. Veste uluitoare de la meteorologi

Sambata, 23 martie, vremea va fi in continuare in general frumoasa, iar valorile termice vor fi, in cea mai mare parte a tarii, mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Astfel,. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 martie. Vesti bune de la meteorologi, dar nu scapam de ploi

Vineri, 22 martie, vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice, estice si partial in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 martie. Vestile bune inca se mai lasa asteptate

Joi, 21 martie, vremea va fi normala din punct de vedere termic. Ziua, innorarile vor persista in Oltenia, in cea mai mare parte a Munteniei si in sudul Transilvaniei, unde pe arii restranse va mai ploua.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Miercuri, 20 martie, vremea va fi normala termic. Cerul va fi variabil in vest si nord-vest, iar in restul teritoriului va fi mai mult noros. Temporar vor fi precipitatii, slabe cantitativ, ploi la nivel.

Prognoza meteo pentru toata saptamana viitoare. Temperaturile vor scadea

Vremea este deosebit de calda in acest sfarsit de saptamana, dar temperaturile scad semnificativ saptamana viitoare. Sambata si duminica este o vreme stabila, sub aspectul precipitatiilor, si.

VREMEA Cum o sa fie vremea in weekend. Prognoza meteo pentru romani

Luna martie a fost mai calduroasa decat ar trebui sa fie in mod obisnuit. Vremea in Bucuresti si in restul tarii va fi frumoasa si weekend-ul acesta. Meteorologii anunta temperaturi in crestere si pentru zilele de sambata si duminica, 23 si 24 martie. Temperaturile ar putea depasi chiar si 20 de grade in unele zone, [] .

Prognoza meteo: Vremea se mentine calda in weekend. Ploi saptamana viitoare si temperaturi mai scazute

Meteorologii anunta o vreme in general frumoasa sambata si duminica in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi mai ridicate decat normalul acestei perioade, ce pot atinge 20 de grade Celsius. Luni si marti, temperaturile vor scadea, revenind la normalul pentru ultima decada a lunii martie, transmite Mediafax.

Prognoza meteo. Temperaturile cresc mai mult decat ar fi normal

Sambata, in tara, vremea va fi in continuare in general frumoasa, iar valorile termice vor fi, in cea mai mare parte a tarii, mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Astfel, temperaturile.

Prognoza meteo: Temperaturi maxime de 15 grade, precipitatii mixte la munte

Joi, vremea va fi normala termic. Cerul va mai avea innorari in cursul zilei, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maxima va fi de 13. 14 grade, iar cea minima de 3. 4 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca, anunta Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )