Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vremea. Prognoza meteo pe regiuni pentru urmatoarele saptamani

Antena3 Antena3,
Vremea. Prognoza meteo pe regiuni pentru urmatoarele saptamani

Vremea. Temperaturile vor scadea semnificativ la nivelul intregii tari in perioada 19-21 martie si vor aparea si precipitatii predominant sub forma de ploaie, potrivit prognozei de specialitate pentru. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekend. Vremea se schimba radical

Prognoza meteo 15 martie 2019. Meteorologii anunta vreme inchisa si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in unele regiuni. Potrivit stirimeteo. com,vineri, 15 martie2019,vremea.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 18 martie. Vesti inedite de la meteorologi

Luni, 18 martie, vremea va fi deosebit de calda in toate regiunile, mai ales in cele sudice, estice si centrale. Cerul se va innora treptat in vestul, centrul si nordul tarii, unde spre.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 16-17 martie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Sambata, 17 martie, vremea va fi vantoasa. in zona montana vantul va sufla tare, cu viteze de peste 80. 90 km/h. La altitudini mai mari de 1500 m, mai ales in Carpatii Orientali si Meridionali.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 martie. Meteorologii inca mai au vesti proaste pentru noi

Vineri, 15 martie, vremea va fi in continuare apropiata de normal din punct de vedere termic. Cerul va avea innorari si va ploua in general slab, mai ales noaptea, in regiunile intracarpatice, iar pe.

Prognoza meteo: Ce ne asteapta pana pe 8 aprilie. Cand se incalzeste si in ce regiuni se anunta ploi abundente

Nu vom scapa de ploi in urmatoarele saptamani, insa temepraturile vor fi generoase. Vremea se incalzeste pana pe 8 aprilie, conform prognozei lunare publicata de Administratia Nationala de Meteorologie. Specialistii au realizat estimari pentru a doua parte a lunii martie si pentru inceputul lui aprilie.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea in weekend. Unde se anunta 24 de grade

Vremea se incalzeste in weekend. Sambata va bate vantul, duminica si luni vor fi temperaturi de peste 20 de grade Celsius.

Vremea se incalzeste din nou in urmatoarea perioada, in aproape toata tara. Prognoza meteo

Vremea va fi vantoasa. in zona montana vantul va sufla tare, cu viteze de peste 80. 90 km/h. La altitudini mai mari de 1500 m, mai ales in Carpatii Orientali si Meridionali se vor depasi 100. 120 km/h,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )