Libnet.ro
UNICEF

20:15

VREMEA. Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Temperaturi de foc timp de patru zile

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Temperaturi de foc timp de patru zile

Meteorologii au emis, luni, o informare de canicula si disconfort termic, asociate cu perioade de instabilitate atmosferica, valabila in intervalul 27 - 29 august, la nivelul intregii. continuă pe Antena3

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 24-25 august. Ce se intampla cu vremea

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta prognoza meteo pentru weekendu-ul 24-25 august. Maximele nu contenesc sa scada, precipitatiile nu-si vor face aparitia, iar cerul va fi senin in mare parte. Care sunt temperaturile in Bucuresti si in toata tara in perioada specificata? Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 24-25 august Vremea va fi foarte .

Prognoza meteo ANM pentru 27 august. Ce anunta specialistii?

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru ziua de marti, 27 august. Care sunt maximele si minimele indicate in toate regiunile Romaniei si cum va fi vremea in Bucuresti? Iata ce anunta specialistii, dupa codul portocaliu de vijelii si grindina din cursul zilei de ieri! Prognoza ANM pentru marti, .

Prognoza meteo ANM pentru 26 august 1 septembrie. Cum este vremea la final de vara, schimbarile care ne asteapta

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru saptamana 26 august- 1 septembrie. Iata care sunt maximele si minimele inregistrate pentru inceputul de saptamana si ce spun meteorologii despre caldura extrema care strabate Romania inca de la inceputul sezonului cald! incepem toamna tot cu caldura? Prognoza meteo ANM pentru 26 .

Prognoza meteo ANM pentru duminica, 25 august. Cum va fi vremea in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Metorologie anunta prognoza pentru ziua de duminica, 25 august. Care sunt maximele si minimele indicate si cum reactioneaza meteorologii caniculei care continua sa cuprinda Romania? Prognoza meteo ANM duminica, 25 august S-a emis o noua avertizare meteo de canicula pentru ziua de duminica si nu numai. De asemenea, nu .

VREMEA. Prognoza meteo pentru saptamana in curs. Temperaturile vor urca pana la 34 de grade

Vremea se va mentine calduroasa in aceasta saptamana, caniculara in unele zone, cu temperaturi de pana la 34 de grade Celsius, in timp ce in perioada 2-8 septembrie 2019 valorile termice vor fi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. De cand se intorc ploile?

ANM a publicat si prognoza lunara, valabila pana pe 23 septembrie. Estimarile meteorologice pentru patru saptamani sunt realizate de catre ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 26 august. Vremea va fi in continuare frumoasa

Vremea va fi in continuare calduroasa, izolat caniculara in orele amiezii in Campia de Vest si in Campia Romana, unde si disconfortul termic se va mentine ridicat. Cerul va fi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 august. innorari accentuate in a doua parte a zilei

Vremea se va mentine calduroasa, dupa-amiaza, pe spatii mici, in regiunile vestice si sudice va fi canicula, iar disconfortul termic accentuat, local indicele temperatura-umezeala ITU) urmand a.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 august. Canicula va persista in cea mai mare parte a tarii

Vremea calduroasa in cea mai mare parte a tarii va persista, iar in orele amiezii, izolat in Lunca Dunarii si in Banat va fi canicula. Totodata disconfortul termic se va mentine ridicat in.

Prognoza meteo pentru perioada 26 august 8 septembrie. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Anuntul ANM

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni prognoza meteo pentru perioada 26 august - 8 septembrie 2019. Prognoza meteo in Banat - in primele zile, vremea va fi calduroasa, local.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,272 seconds )