Libnet.ro
UNICEF

20:15

Vremea se schimba dramatic saptamana viitoare. Dupa soare in weekend, urmeaza ninsori si frig

Adevărul Adevărul,
Vremea se schimba dramatic saptamana viitoare. Dupa soare in weekend, urmeaza ninsori si frig

Temperaturile vor fi ridicate de sambata pana la inceputul saptamanii viitoare. De marti, temperaturile scad, ajung temperat negative noaptea, cu probabilitatea de a se transforma ploile in lapovita si ninsoare, nu numai in zonele de munte, a transmis meteorologul Gabriela Bancila, de la Agentia Nationala de Meteorologie ANM), pentru Digi 24. continuă pe Adevărul

HOROSCOP pentru saptamana viitoare. Berbecii se insingureaza, Leii sunt cuprinsi de romantism

Saptamana viitoare aduce putina singuratate pentru o zodie, altele debordeaza de romantism. HOROSCOP BERBEC incepi saptamana cu dorinta de a petrece cat mai mult timp singur, in speranta c.

DACA PARLAMENTUL BRITANIC APROBA SAPTAMANA VIITOARE ACORDUL: UE va oferi o amanare a Brexit-ului

Uniunea Europeana va accepta cererea guvernului de la Londra pentru o amanare a Brexit-ului, insa numai pana la data de 22 mai si numai daca parlamentul britanic voteaza, saptamana viitoare, acordul deja convenit privind retragerea Regatului Unit din UE.

MAREA BRITANIE: Parlamentul va vota saptamana viitoare privind acordul Brexitului

Guvernul a recunoscut ca este probabil ca al treilea vot privind acordul Brexitului sa aiba loc saptamana viitoare, in uma presiunii din partea parlamentarilor pentru mai multa claritate privind urmatorii pasi in proces.

Eugen Teodorovici: Guvernul va modifica saptamana viitoare OUG 114

Guvernul va modifica saptamana viitoare OUG 114/2018 printr-o noua ordonanta de urgenta, iar una din principalele modificari va fi stabilirea ROBOR in functie de tranzactiile interbancare si zilnice pe.

Guvernul va adopta saptamana viitoare o noua OUG care modifica Ordonanta lacomiei/ Va fi schimbat modul de calcul pentru Robor/ Ce alte modificari anunta ministrul Finantelor

Contestata Ordonanta a lacomiei va fi modificata printr-o noua ordonanta de urgenta care va fi adoptata de guvern saptamana viitoare, iar una dintre modificari va fi stabilirea Robor in functie de tranzactiile interbancare si zilnice pe trimestrul anterior, a declarat, vineri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. El a sustinut ca in acest fel vor scadea ratele romanilor, dar nu a putut spune cu cat, iar intrebat de jurnalisti daca va demisiona in cazul in care ratele nu vor fi mai mici, Teodorovici a raspuns: Bun.

Candidatura Laurei Kovesi la sefia Parchetului european - prima runda de negocieri, fara rezultat / Noi discutii, saptamana viitoare

Prima runda de negocieri dintre Parlamentul European si Consiliului Uniunii Europene pentru desemnarea primului procuror-sef al UE, competitie in care se afla si fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-au incheiat miercuri fara niciun rezultat. Surse europarlamentare au declarat pentru HotNews. ro ca noi discutii sunt programate pentru saptamana viitoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )