Libnet.ro
UNICEF

12:15

VREMEA Unde revine iarna. Prognoza meteo pe weekend si saptamana viitoare

Playtech Playtech,
VREMEA Unde revine iarna. Prognoza meteo pe weekend si saptamana viitoare

Desi suntem in luna martie, in loc sa se incalzeasca, vremea se va raci aproape in toata tara. Cum arata prognoza meteo pentru luna martie. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), vremea va fi capricioasa pana la sfarsitul lunii martie, pe data de 24 martie. Drept urmare, vom avea parte de vreme rece, ploi si ninsori. continuă pe Playtech

VREMEA se schimba in toata tara. Prognoza meteo pana vineri, 15 martie

Valorile termice vor continua sa se situeze in jurul celor climatologic specifice datei. Cerul, variabil in primele ore ale intervalului, se va innora treptat la inceput in vest, nord-vest si in centru,.

Prognoza meteo: Unde se intoarce iarna. Ce zone vor fi lovite de ninsori, cat de frig se face si unde se anunta ploi abundente

Un episod de iarna severa loveste Romania la mijlocul lunii martie. Vremea continua sa se raceasca, la munte sunt anuntate ninsori, ia in restul teritoriului, ploi si lapovite. Vantul nervos va face ravagii in toate zonele.

Prognoza meteo: Iarna face prapad. Unde se anunta ninsori si temperaturi sub pragul de inghet, in ce zone lovesc ploile

Vremea continua sa se raceasca. Abia de vineri apare soarele si incep sa creasca temperaturile. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), pana la sfarsitul saptamanii vom avea parte de vreme rece, ploi si ninsori. Vremea capricioasa se va mentine pana pe 24 martie.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 14 martie. Vestile bune de la meteorologi se mai lasa asteptate

Joi, 14 martie, vremea se va mentine normala termic. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate ziua in jumatatea de vest a tarii, iar noaptea mai ales in sud, centru si est, dar numai.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Cand se va incalzi

Vremea se va mentine normala termic. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate ziua in jumatatea de vest a tarii, iar noaptea mai ales in sud, centru si est, dar numai pe arii restranse vor fi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Marti, 12 martie, vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii, mai accentuat in regiunile sudice si sud-estice. Cerul va fi variabil, ziua, cu innorari si precipitatii mai ales sub forma de.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Luni, 11 martie, desi valorile termice vor fi in usoara scadere fata de ziua precedenta, vremea se va mentine calda pentru aceasta data, deosebit de calda in sud-estul.

VREMEA. Prognoza meteo pana pe 8 aprilie. De cand scapam de ploi

Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele patru saptamani 14 martie - 8 aprilie), valori termice peste mediile perioadei, la nivelul intregii tari, in timp ce, la capitolul precipitatii, acestea.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 13 martie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Miercuri, 13 martie, valorile termice vor continua sa se situeze in jurul celor climatologic specifice datei. Cerul, variabil in primele ore ale intervalului, se va innora treptat la inceput in vest,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )