Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vulpita a patit-o dupa ce a incalcat legile din Romania. Ce se intampla cu vedeta de la Acces Direct

Playtech Playtech,
Vulpita a patit-o dupa ce a incalcat legile din Romania. Ce se intampla cu vedeta de la Acces Direct

Vulpita a patit-o rau de tot dupa ce a incalcat legile din Romania. Ce se intampla cu vedeta de la Acces Direct, cititi in articolul de mai jos. Vulpita si Viorel, prinsi in flagrant. Au fost aspru sanctionati de politisti. Cu ce a gresit celebrul cuplu Vulpita Stegaru a patit-o dupa ce a incalcat legile . continuă pe Playtech

Medicii din Romania, in alerta. Sindromul post-Covid care face ravagii in randul copiilor. Ce se intampla in spitale

Medicii trag un semnal de alarma cu privirea exploziei de cazuri Covid-19 in randul copiilor. Potrivit specialistilor, aceasta crestere alarmanta poate avea legatura cu socializarea din timpul sarbatorilor de iarna. Din pacate, un fenomen ingrijorator ii face pe medici sa fie reticenti cu privire la formele usoare de Covid-19 care se manifestau la inceputul pandemiei.

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania. Ce s-a intamplat, de fapt

Luni, 11 ianuarie, Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu l-a primit la sediul MAE, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, intr-o vizita de ramas-bun. Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania Mandatul ambasadorului se incheie brusc dupa evenimentele din SUA cu privire la insurectia fanilor lui Donald Trump asupra Capitoliului. incheierea brusca de .

Ministrul Muncii a dezvaluit care este cea mai mare pensie din Romania: Nu pot sa tolerez si nici sa dorm noaptea

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, si-a exprimat indignarea fata de nedreptatile care au loc in Romania. Daca mii de persoane traiesc cu o pensie minima, insuficienta pentru un trai decent, pensionarii de lux beneficiaza de sume astronomice nemeritate. Ce pensie astronomica primeste cel mai bogat pensionar Atunci cand te gandesti la un pensionar de rand din .

Ies la iveala secretele lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania, de fapt

Decesul brusc al celebrului actor Bogdan Stanoevici a adus in prim-plan detalii din viata sa pe care unii dintre cei care l-au admirat nu le-au stiut. De ce a plecat artistul din Romania si in ce context? Detalii din viata lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania? Bogdan Stanoevici a devenit vizual .

O companie gigant din Romania intra in faliment. Mii de angajati in pericol cu locurile de munca

In 1993, Ioan Ciolan punea bzele unei din cele mai importante companii de pe piata de bricolaj din Romania. Compania Ambient lua fiinta la Sibiu, si in mai putin de 4 ani avea 7 magazine proprii. in toate cele sapte magazine se comercializau materiale pentru finisaje, instalatii si produse pentru amenajarea locuintei. De atunci au .

Fostul europarlamentar Marian Zlotea, condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare pentru coruptie, anunta ca a plecat din Romania

Marian Zlotea, fost europarlamentar PDL si fost presedinte al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti la 8 ani si jumatate de inchisoare, fiind acuzat ca a primit de la subalterni, firme si supermarketuri bani si produse alimentare pentru pomeni electorale. La cateva ore de la pronuntarea deciziei instantei, Zlotea a anuntat pe Facebook ca a plecat din Romania, stiind de aceasta inscenare de sentinta si ca a cerut statut de refugiat politic in alta tara.

Studii Dan Negru. Cat de destept este, de fapt, regele Revelioanelor din Romania

Dan Cristian Negru, prezentator TV, poreclit regele Revelioanelor sau regele audientelor, are un CV impresionant. Vedeta Antena 1 a obtinut o nota mare la BAC si a urmat cursurile a doua facultati. Studiile lui Dan Negru. Regele Revelioanelor are un CV impresionant Dan Negru este nascut pe 23 februarie 1971, in Timisoara. A studiat la .

Problemele campaniei de vaccinare din Romania impotriva Covid-19: sunt multe lucruri de invatat

Campania de vaccinare din Romania impotriva noului coronavirus continua sa se desfasoare intr-un ritm foarte lent. in acest context, ministrul Sanatatii a detaliat modul in care vede el.

Cea mai mare si cea mai mica pensie din Romania iti arata ca ai gresit tara: solutia ministrului Muncii

In noul cabinet al Guvernului, Raluca Turcan este ministrul muncii si tocmai a atras atentia asupra extremelor din pensiile pe care le primesc romanii. Cea mai mare pensie din Romania este.

Turcan: Cea mai mare pensie din Romania este 78.634 de lei

Cea mai mare pensie din Romania este 78. 634 de lei, din care 5. 205 lei din contributivitate si 73. 429 de lei din criterii favorizante obtinute din mai multe legi, a anuntat la Digi24 ministrul Muncii Raluca Turcan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )