Libnet.ro
UNICEF

21:15

webPR: Startup-ul din Romnia care a dezvoltat o solutie software folosita n recrutarea din Singapore, SUA sau Germania

Hotnews Hotnews,
 webPR: Startup-ul din Romnia care a dezvoltat o solutie software folosita n recrutarea din Singapore, SUA sau Germania

Recrutarea oamenilor talentati provoaca, de cele mai multe ori, o competitie energica intre companiile din diverse domenii. O afacere nu poate evolua fara oamenii potriviti, iar profesionistii din HR apeleaza la metode diverse pentru a face cele mai reusite angajari. De cele mai multe ori, firmele isi propun sa acopere o pozitie vacanta intr-un timp cat mai scurt, apeland la site-uri de joburi sau retele de socializare. continuă pe Hotnews

Politico: Satul din Romnia unde oamenii nu se mai ntorc

Satul intorsura risca sa devina pustiu intr-un viitor apropiat, relateaza politico. eu care publica un reportaj realizat aici. La fel ca si alti romani, oamenii din intorsura au inceput sa se mute in strainatate imediat dupa caderea regimului comunist.

Rogers Cup: Cinci sportive din Romnia vor evolua marti la Montreal (Duel ntre Monica Niculescu si Sorana Crstea)

Cinci jucatoare din Romania vor juca marti la Rogers Cup, competitie care se desfasoara la Montreal si care face parte din categoria Premier 5. Ajunsa pe tabloul principal din calificari, Monica Niculescu o va intalni in turul intai pe Sorana Cirstea. Se vor mai afla pe teren Ana Bogdan, Irina Begu si Mihaela Buzarnescu.

Subiectele zilei:Stiti ct cotizati la Primaria Bucurestiului, ca Firea sa-si trimita votantii n excursii n Grecia?; Medicina de familie din Romnia, n pragul falimentului; Liber la amenzi n public sau privat! ncepnd cu 9 august, politistii si jandarmii va

Aur pentru elevii romani, la Olimpiada Internationala de Geografie. Potrivit anuntului facut de Facultatea de Geografie si Geologie Iasi, elevii romani care. Mai mult de jumatate dintre romani ar vrea sa lucreze in alta tara, cei mai multi au sub 30 de ani si studii superioare. Cine sunt strainii care vor sa munceasca in Romania. Cei mai multi dintre respondentii romani care si-ar dori sa.

MAE: nca doi romni - raniti n explozia de la Bologna; bilantul se ridica la trei raniti din Romnia

Alti doi cetateni romani au fost identificati printre persoanele ranite in urma exploziei de luni din apropierea aeroportului de la Bologna, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. in total, pana in prezent, trei romani au fost raniti in urma accidentului de la Bologna.

Sute de cadre didactice din Romnia, Moldova, Ucraina si Serbia, reunite ntr-un congres la Alba Iulia

Cateva sute de educatoare, invatatori si profesori din Romania, Moldova, Ucraina si Serbia participa, in perioada 6-9 august, la un congres gazduit, in Anul Centenarului Marii Uniri, de Alba Iulia, a informat Asociatia Generala a invatatorilor din Romania AGIRo), potrivit Agerpres.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Dezastru pentru soferii din Romania! Care e situatia in Bucuresti...

Mai multe state europene, printre care si tara noastra, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana CE), cauza fiind masinile diesel. Astfel, statele care nu au luat masuri clare pentru reducerea poluarii.

Senatorii ar putea fi chemati mai devreme din vacanta. Care este motivul

Senatorii ar putea fi chemati mai devreme din vacanta intr-o sesiune extraordinara pentru a discuta cererea de reexaminare trimisa de Klaus Iohannis in cazul legii offshore. La inceputul lunii iulie,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )