Libnet.ro
UNICEF

10:15

Wess Mitchell, asistentul secretarului de stat al SUA: Progresul Romniei n combaterea coruptiei e impresionant. Va ncurajam sa continuati. Numai asa eliminati vulnerabilitatile pe care puteri ostile le-ar putea folosi

Hotnews Hotnews,
 Wess Mitchell, asistentul secretarului de stat al SUA: Progresul Romniei n combaterea coruptiei e impresionant. Va ncurajam sa continuati. Numai asa eliminati vulnerabilitatile pe care puteri ostile le-ar putea folosi

Wess Mitchell, asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, aflat in vizita la Bucuresti, a laudat lupta de combaterea coruptiei si a spus ca partea americana este alaturi de romania si incurajeaza autoritatile sa continue pe acest drum pentru ca in acest fel sunt eliminate vulnerabilitatile pe care puteri ostile le-ar putea folosi pentru a submina statul din interior. El s-a referit la Rusia si China. continuă pe Hotnews

Wess Mitchell: Romanii sunt curajosi in apararea libertatilor

Wess Mitchell, asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia, a declarat luni, la Facultatea de Drept din Bucuresti, ca institutiile anticoruptie sunt marturie a faptului ca romanii sunt curajosi in apararea libertatilor pe care le-au vrut in 1989.

Wess Mitchell, la Bucuresti: Institutiile anti-coruptie sunt marturie a faptului ca romanii sunt curajosi in apararea libertatilor pe care le-au vrut in 1989

Wess Mitchell, asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia, a declarat luni, la Facultatea de Drept din Bucuresti, ca institutiile anti-coruptie sunt marturie a faptului ca romanii sunt curajosi in apararea libertatilor pe care le-au vrut in 1989.

Semnal din Statele Unite, in plin scandal privind DNA: Progresul Romaniei in combaterea coruptiei e impresionant. Va incurajam sa continuati (FOTO)

Wess Mitchell, asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, a laudat, in cadrul unei vizitei efectuate luni la Bucuresti, lupta pentru combaterea coruptiei din Romania, afirmand.

Adjunctul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, se intalneste marti cu Iohannis

Adjunctul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, se va intalni, marti, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis. Mitchell se afla la Bucuresti in cadrul unui turneu european care mai include Zagrebul, Praga si Bruxellesul. Conform programului oficial al sefului statului, Klaus Iohannis il va primi marti, la ora 10. 30, pe Wess Mitchell la Cotroceni.

Adjunctul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, se va afla luni la Bucuresti

Adjunctul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, se va afla luni la Bucuresti, in cadrul unui turneu european care mai include Zagrebul, Praga si Bruxellesul. Conform anuntului facut sambata de Departamentului de Stat al SUA, Mitchell se va intalni cu oficiali romani si cu analisti independenti.

Adjunctul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, se va afla luni la Bucuresti

Adjunctul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, se va afla luni la Bucuresti, in cadrul unui turneu european care mai include Zagrebul, Praga si Bruxellesul. Mitchell se va intalni cu oficiali romani si cu analisti independenti.

Wess Mitchell, la Bucuresti: China si Rusia vor sa infranga Occidentul. Vestul trebuie sa recunoasca amenintarea si sa o ia in serios

Wess Mitchell, asistentul Secretarului de Stat american pentru Europa si Eurasia, a punctat luni, intr-un discurs sustinut la Facultatea de Drept din Bucuresti, ca atat China, cat si Rusia vor sa infranga Occidentul, iar mesajul tarii sale este ca Vestul trebuie sa recunoasca amenintarea si sa o ia in serios, punand accent pe aparare.

Wess Mitchell: Speram ca Parlamentul sa adopte o lege a offshore-ului care sa incurajeze investitiile

Statele Unite spera ca Parlamentul roman sa adopte o lege a offshore-ului care sa incurajeze investitiile, a declarat, luni, adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, dupa ce a sustinut un discurs la Facultatea de Drept din Bucuresti, potrivit Agerpres.

Wess Mitchell: SUA spera ca Parlamentul sa adopte o lege a offshore-ului care sa ncurajeze investitiile

SUA spera ca Parlamentul roman sa adopte o lege a offshore-ului care sa incurajeze investitiile, a declarat, luni, adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, citat de Agerpres.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )