Libnet.ro
UNICEF

23:00

Wimbledon 2018: demonstratie de forta a lui Wozniacki, victorii in trei seturi pentru Pliskova si Venus Williams

Adevărul Adevărul,
Wimbledon 2018: demonstratie de forta a lui Wozniacki, victorii in trei seturi pentru Pliskova si Venus Williams

In afara lui Sloane Stephens, marile favorite au reusit sa treaca in turul al doilea. Cel mai mult a impresionat Caroline Wozniacki, a doua jucatoare a lumii. continuă pe Adevărul

PREZENTARE Wimbledon 2018: Splendoare n iarba londoneza - Simona Halep si eliberarea presiunii; Roger Federer, pictura si tineretea fara batrnete

Izvor nesecat de povesti glorioase, Wimbledon-ul isi asteapta cu portile larg deschise actorii care ne vor incanta la editia cu numarul 132 2-15 iulie). Nu e neaparat suprafata ei favorita, dar victoria de la Roland Garros ar putea sa elibereze resurse nebanuite de incredere. La patru ani distanta de la cea mai importanta performanta reusita la Wimbledon semifinale), Simona Halep a venit la Londra din postura de lider mondial si cu Grand Slam castigat. Ajuns la aproape 37 de ani ii va implini pe 8 august), Roger Federer este indreptatit sa spere la titlul cu numarul 9 !) la All England Lawn Tennis and Croquet Club - nimeni nu picteaza mai bine ca expresul elvetian pe iarba. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a celui de-al treilea Grand Slam al anului - Wimbledon.

SURPRIZA URIASA la Wimbledon 2018: Sloane Stephens, ELIMINATA inca din primul tur. Cum o ajuta pe Simona Halep infrangerea suferita de americanca

Editia de anul acesta a turneului de la Wimbledon a debutat cu o surpriza uriasa. Americanca Sloane Stephens, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, adversarea Simonei Halep la Roland Garros si castigatoarea.

Roger Federer, aparitie-SOC la Wimbledon 2018: Ce echipament a purtat campionul elvetian si cati bani va primi el pentru schimbarea sponsorului (FOTO)

Luni, 2 iulie 2018, marcheaza finalul unei ere. Marele campion Roger Federer, in varsta de 36 de ani, a debutat la Wimbledon, turneu pe care l-a castigat de 8 ori, socandu-si fanii. Elvetianul si-a.

Wimbledon 2018: dupa Sorana Cirstea, si Alexandra Dulgheru se califica in turul al doilea

Alexandra Dulgheru a trecut in turul al doilea la Wimbledon dupa ce a invins-o pe Krystina Pliskova, scor 6-4, 1-6, 6-2.

Tragere la sorti Wimbledon 2018: traseu plin de provocari pentru Simona Halep. Posibil duel cu Maria Sarapova sau cu Petra Kvitova in sferturi

Cele opt jucatoare din Romania prezente pe tabloul principal la Wimbledon si-au aflat adversarele din primul tur si traseul ulterior la cel de-al treilea Grand Slam al anului 2-15 iulie).

Wimbledon 2018, ncepe spectacolul: Dulgheru, Crstea, Begu, Buzarnescu si Ruse vor juca luni

Dintr-un total de opt !), cinci jucatoare din Romania vor evolua in prima zi a celui de-al treilea Grand Slam al anului. Primele vor intra in scena Alexandra Dulgheru si Sorana Cirstea in jurul orei 13:30), ele fiind urmate de Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Elena Gabriela Ruse.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )