Libnet.ro
UNICEF

20:47

Wimbledon: Caroline Wozniacki, eliminata n turul doi. Simona Halep ramne numarul 1 mondial si dupa turneul londonez

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Caroline Wozniacki, eliminata n turul doi. Simona Halep ramne numarul 1 mondial si dupa turneul londonez

Jucatoarea daneza de tenis Caroline Wozniacki, locul 2 mondial, a fost eliminata, miercuri, in turul doi la Wimbledon. in urma eliminarii lui Wozniacki, Simona Halep si-a asigurat pozitia de numar 1 mondial si dupa turneul de la Londra. continuă pe Hotnews

Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon, Halep ramane lider mondial

Daneza Caroline Wozniacki, numarul doi mondial al tenisului feminin, a fost eliminata miercuri in turul 2 la Wimbledon de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 35 WTA, in trei seturi, 6-4, 1-6, 7-5, astfel ca romanca.

Wimbledon: Programul de marti al sportivilor din Romnia - Simona Halep vs Kurumi Nara se va juca n jurul orei 19:00

Simona Halep, numarul 1 mondial, va evolua, marti, in primul tur la Wimbledon, in compania japonezei Kurumi Nara. Si Monica Niculescu si Ana Bogdan vor juca, marti, in primul tur la Wimbledon.

S-A TERMINAT! Lovitura cumplita pentru SIMONA HALEP! ANUNT de ULTIM MOMENT de la Wimbledon! Din pacate s-a intamplat

Simona Halep 1 WTA, 26 de ani) debuteaza la Wimbledon, in jurul orei 19:00, impotriva japonezei Kurumi Nara 26 de ani, 100 WTA). Campioana de la Roland Garros a recunoscut mesajul transamt pe care Darren Cahill i.

Veste buna pentru Simona Halep. Romanca ramane lider mondial si dupa turneul de la Wimbledon. Ocupanta locului 2 WTA a fost eliminata din competitie

Caroline Wozniacki locul 2 WTA) a pierdut in turul 2 al turneului de la Wimbledon, in fata rusoaicei Ekaterina Makarova locul 35 WTA), scor 6-4; 1-6; 5-7. in urma aceste infrangeri, Simona Halep va ramane pe pr.

Simona Halep va ramane liderul clasamentului mondial. Singura care o putea detrona e OUT de la Wimbledon

O noua lovitura de teatru la Wimbledon. Daneza Caroline Wozniacki, jucatoarea de pe locul 2 WTA, a fost eliminata miercuri in turul al doilea, de rusoaica Ekaterina Makarova 35 WTA), cu scorul de 6-4, 1-6,.

Wozniacki, eliminata de la Wimbledon! Halep ramane pe primul loc WTA

Caroline Wozniacki a fost eliminata de Ekaterina Makarova de la Wimbledon, dupa o partida de doua ore si 10 minute.

LIVEText Simona Halep vs Kurumi Nara 6-2, 2-1 / Surpriza mare la Londra - Petra Kvitova a fost eliminata!

Pe 9 iunie, Simona Halep isi indeplinea la Paris visul de a castiga un Grand Slam. De atunci, liderul mondial nu a mai disputat vreun meci oficial. Halep se afla in fata debutului de la Wimbledon, Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) fiind adversara din turul intai. Meciul de pe centralul londonez este in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Wimbledon: Simona Halep vs Kurumi Nara 6-2, 6-4 / Pe repede nainte n turul doi

Simona Halep a facut cu lejeritate trecerea de la zgura la iarba, liderul mondial trecand intr-o ora si 17 minute de Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) in primul tur de la Wimbledon 6-2, 6-4). Simona a fost in control, a avut atitudinea corespunzatoare, a aratat rautate pe faza ofensiva, a venit de zece ori la fileu !) si a servit cu multa incredere. Pentru Halep urmeaza un meci cu chinezoaica Saisai Zheng, locul 126 WTA.

Simona Halep, primele declaratii dupa meciul din turul I de la Wimbledon. Ce spune romanca de marile surprize de pe sfertul ei de tablou

Simona Halep s-a aratat, marti, foarte bucuroasa de faptul ca a reusit calificarea in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, subliniind ca nu e usor sa te impui in primul meci jucat dupa castigarea un.

Simona Halep s-a calificat in turul II la Wimbledon. Romanca a trecut la pas de japoneza Kurumi Nara

Simona Halep 1 WTA) a reusit, marti, sa se califice in turul al doilea al turneului de Grad Slam de la Wimbledon, dupa ce a trecut de japoneza Kurumi Nara 100 WTA) in doua seturi, cu scorul de 6-2,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )