Libnet.ro
UNICEF

07:00

Wimbledon: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, eliminate n sferturile probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, eliminate n sferturile probei de dublu

Perechea Irina Begu/Mihaela Buzarnescu cap de serie numarul 15) a parasit in sferturi competitia de dublu din cadrul turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a fost invinsa de cuplul Nicole Melichar SUA)/Kveta Peschke Cehia), cap de serie numarul 12, scor 5-7, 6-4, 6-4. continuă pe Hotnews

Victorie romaneasca mare la Wimbledon. Irina Begu si Mihaela Buzarnescu au dat lovitura la dublu

Performanta de exceptie a perechii Irina Begu/ Mihaela Buzarnescu in proba de dublu a turneului de Grand Slam de la Wimbedon 2018.

Wimbledon: Mihaela Buzarnescu si Irina Begu, n sferturi la All England Club

Mihaela Buzarnescu si Irina Begu au acces, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu feminin de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

Begu si Buzarnescu au fost eliminate din proba de dublu de la Wimbledon

Romancele si-au incheiat reprezentatia la turneul de la Wimbledon odata cu eliminarea cuplului Irina Begu Mihaela Buzarnescu, in sferturile de finala.

LIVE Wimbledon Begu si Buzarnescu joaca pentru un loc in semifinale

Jucatoarele Irina Begu si Mihaela Buzarnescu evolueaza, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu la Wimbledon.

Begu si Buzarnescu rateaza calificare in semifinale la Wimbledon

Jucatoarele Irina Begu si Mihaela Buzarnescu au evoluat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu la Wimbledon.

Wimbledon: Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru vor evolua luni la dublu feminin si dublu mixt

Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru joaca, luni, la dublu feminin si dublu mixt la turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

Begu si Buzarnescu tin steagul sus pentru Romania la Wimbledon

Jucatoarele Irina Begu si Mihaela Buzarnescu s-au calificat, luni, in sferturile de finala la dublu in turneul de la Wimbledon, acolo unde Romania nu mai are in a doua saptamana niciun reprezentant pe tabloul de simplu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )