Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wizz Air suspenda toate rutele dintre Republica Moldova si Italia, pana pe 31 iulie

Adevărul Adevărul,
Wizz Air suspenda toate rutele dintre Republica Moldova si Italia, pana pe 31 iulie

Wizz Air suspenda toate rutele sale dintre Republica Moldova si Italia pana pe 31 iulie inclusiv, din cauza restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile italiene pentru toate zborurile spre Republica Moldova, anunta compania aeriana intr-un comunicat de presa, citat de IPN. continuă pe Adevărul

Wizz Air anunta reduce cu 30% pretul biletelor de avion. Care este destinatia si cand se aplica promotia

Wizz Air a anuntat reduceri de 30% pentru bilete de avion pentru una dintre cele mai accesate dintre rutele sale, precizand si durata valabilitatii promotiei lansate.

Wizz Air lanseaza noi rute internationale. Care sunt destinatiile si preturile

Wizz Air Abu Dhabi, cea mai noua linie aeriana din Emiratele Arabe Unite, a anuntat luni ca va aloca doua aeronave de ultima generatie Airbus A321neo si va deschide sase rute mult asteptate din Abu Dhabi pe 1 octombrie 2020.

Austria sisteaza cursele aeriene din si spre Republica Moldova

Austria sisteaza cursele aeriene din si in Republica Moldova incepand cu 16 iulie si pana la sfarsitul lunii, transmite IPN.

Forum online de afaceri Romania - Republica Moldova: Este un prilej de a reitera bunele relatii de cooperare dintre tarile noastre, in plan diplomatic, economic si comercial

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova CCIRM), a organizat, in data de 15 iulie, Forumul Online de Afaceri Romania Republica Mold.

Thailanda suspenda toate zborurile de intrare in tara

Premierul Thailandei a suspendat astazi toate zborurile catre tara sa, dupa ce un soldat egiptean, aflat in deplasare in Thailanda, a incalcat carantina, mergand la un centru comercial inainte de a fi testat pozitiv pentru noul coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )