Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Acapulco: Mihaela Buzarnescu, eliminata n optimi de Bianca Andreescu

Hotnews Hotnews,
 WTA Acapulco: Mihaela Buzarnescu, eliminata n optimi de Bianca Andreescu

Mihalea Buzarnescu, locul 31 WTA si cap de serie numarul 4, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 6-2, 7-5, de jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 71 WTA, in optimile de finala ale turneului de categorie WTA International de la Acapulco. continuă pe Hotnews

WTA Acapulco: Irina Bara, eliminata n primul tur de Beatriz Haddad Maia

Irina Maria Bara a fost invinsa fara drept de apel de brazilianca Beatriz Haddad Maia, cu 6-0, 6-2, luni, in prima runda a turneului WTA de la Acapulco Mexic), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari.

Buzarnescu eliminata de Andreescu in optimi la Acapulco

Bianca Andreescu a eliminat-o pe Mihaela Buzarnescu, joi noapte, in optimile de finala ale turneului de la Acapulco, Mexic.

Mesajul Mihaelei Buzarnescu, dupa ce a fost invinsa de canadianca Bianca Andreescu la un turneu in Mexic

Mihaela Buzarnescu a rupt blestemul infrangerilor, la turneul de la Acapulco, insa apoi a fost invinsa de Bianca Andreescu, in turul al doilea al turneului.

WTA Acapulco: Irina Bara si Mihaela Buzarnescu, principalele favorite, au fost eliminate n primul tur al probei de dublu

Echipa favorita nr. 1, formata din Irina Bara si Mihaela Buzarnescu, a fost eliminata inca din primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Acapulco, dupa ce a fost invinsa de perechea Tatjana Maria/Christina McHale Germania/SUA), scor 2-6, 6-2, 10-8. Maria este campioana en-titre, dupa ce in 2018 a castigat competitia alaturi de Heather Watson.

VIDEO A ntrerupt seria negativa: Mihaela Buzarnescu, victorie dupa 10 nfrngeri consecutive (6-4, 6-2 cu Daria Gavrilova)

In sfarsit, victorie! Mihaela Buzarnescu a castigat primul sau meci dupa o serie de 10 infrangeri consecutive, jucatoarea noastra trecand, scor 6-4, 6-2, de Daria Gavrilova. in urma acestui succes, Miki s-a calificat in optimile turneului WTA de la Acapulco.

in sfarsit, victorie! Mihaela Buzarnescu rupe un sir lung de infrangeri si se califica in turul secund la Acapulco

Mihaela Buzarnescu a obtinut primul succes dupa luni bune, in care fie a fost accidentata, fie a pierdut pe linie partidele jucate.

Mihaela Buzarnescu sparge seria ghinioanelor. Prima victorie din 2019

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu a obtinut, luni seara, prima victorie din acest sezon competitional.

Mihaela Buzarnescu, in cautarea primei victorii din 2019! Romanca a ajuns pe al patrulea continent in acest an

Mihaela Buzarnescu a schimbat din nou continentele in speranta ca va reusi sa obtina prima victorie din acest an.

WTA Acapulco: Irina Bara, calificata pe tabloul principal

Irina Bara 177 WTA) a reusit sa se califice pe tabloul principal al turneului WTA de la Acapulco, dupa ce a trecut in trei seturi, scor 3-6, 6-2, 7-65), de Tereza Martincova din Cehia 153 WTA, cap de serie numarul 7 in calificari).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )