Libnet.ro
UNICEF

16:00

WTA Beijing: Petra Kvitova si Elina Svitolina, eliminate n primul tur; Ajla Tomljanovic, nvinsa n calificari (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 WTA Beijing: Petra Kvitova si Elina Svitolina, eliminate n primul tur; Ajla Tomljanovic, nvinsa n calificari (Rezultatele zilei)

Petra Kvitova si Elina Svitolina, favorite numarul 5 si 6, au fost eliminate in primul tur al turneului de la Beijing categorie Premier Mandatory) dupa ce au fost invinse de Daria Gavrilova, respectiv Aleksandra Krunic. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei. continuă pe Hotnews

WTA Beijing: Petra Kvitova, eliminata n primul tur; Ajla Tomljanovic, nvinsa n calificari (Rezultatele zilei)

Petra Kvitova, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, a fost eliminata in primul tur al turneului de la Beijing categorie Premier Mandatory) dupa ce a fost invinsa de Daria Gavrilova, locul 33 WTA, scor 6-2, 6-1. Meciul a durat o ora si 34 de minute. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

WTA Beijing: Simona Halep o va ntlni pe Ons Jabeur n primul tur

Simona Halep, locul I WTA, o va intalni pe tunisiana Ons Jabeur, locul 113 WTA, jucatoare venita din calificari, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

Simona Halep si-a aflat adversarele de la Beijing: Sloane Stephens, Petra Kvitova si Naomi Osaka, in drumul spre finala

Simona Halep va evolua in turul unu de la China Open Beijing) cu o jucatoare venita din calificari. Apoi, traseul se complica.

WTA Beijing: Ana Bogdan, nvinsa n primul tur al calificarilor

Ana Bogdan, locul 81 WTA si cap de serie numarul 13, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 6-4, de jucatoarea ucraineana de 18 ani Dayana Yastremska, locul 110 WTA, in primul tur al calificarilor de la China Open.

WTA Beijing: Sorana Crstea, n turul doi al calificarilor

Sorana Cirstea, locul 57 WTA si cap de serie numarul 5, a invins-o, vineri, cu scorul de 4-6, 6-4, 7-6 2), pe americanca Varvara Lepcenko, locul 105 WTA, in primul tur al calificarilor turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

WTA Beijing: Sorana Crstea, eliminata n turul secund al calificarilor

Sorana Cirstea, locul 57 WTA si cap de serie numarul 5, a fost eliminata in turul secund al calificarilor turneului de la Beijing, de categorie Premier Mandatory. Romancaa cedat intr-o ora si 50 de minute, scor 6-3, 1-6, 3-6, meciul cu Polona Hercog Slovenia - 87 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )