Libnet.ro
UNICEF

12:30

WTA Cincinnati: Raluca Olaru si Vera Zvonareva, n optimile probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Raluca Olaru si Vera Zvonareva, n optimile probei de dublu

Perechea Raluca Olaru/Vera Zvonareva Romania/Rusia) s-a calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati, cu premii de 2,8 milioane de dolari. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Cincinnati: Serena Williams, victorie lejera cu Daria Gavrilova; Julia Goerges si Jelena Ostapenko, eliminate n primul tur

Dupa eliminarea rusinoasa de la San Jose in primul tur 1-6, 0-6 cu Johanna Konta), Serena Williams 27 WTA) a revenit in competitii cu o victorie categorica in fata Dariei Gavrilova 23 WTA). Americanca s-a impus cu 6-1, 6-2, obtinand calificarea in runda a doua a turneului de la Cincinnati. Julia Goerges favorita 10) si Jelena Ostapenko 11) au parasit inca din primul tur competitia de categorie Premier 5. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de luni de pe tabloul feminin de simplu de la Cincinnati.

WTA Cincinnati: Ajla Tomljanovic, victorie n trei seturi cu Irina Begu - Australianca va fi adversara Simonei Halep n turul doi

Irina-Camelia Begu 55 WTA) a fost invinsa de Ajla Tomljanovic 58 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-3, in prima runda a turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Australianca de origine croata va juca in turul urmator cu Simona Halep 1 WTA), principala favorita a competitiei din Ohio.

WTA Cincinnati: Ana Bogdan, pe tabloul principal; Sorana Crstea, nvinsa n ultimul tur al calificarilor

Ana Bogdan locul 82 WTA) va fi a treia romanca prezenta pe tabloul principal al turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut de Donna Vekic 37 WTA) in ultimul tur al calificarilor. Sorana Cirstea 54 WTA) a fost invinsa de australianca Ajla Tomljanovic 60 WTA), ratand astfel calificarea pe tabloul principal al competitiei americane.

WTA Cincinnati: Ana Bogdan, eliminata n primul tur

Parcursul Anei Bogdan 78 WTA) la turneul Premier 5 de la Cincinnati s-a oprit in prima runda. Venita din calificari, Ana a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Makarova 49 WTA), scor 6-3, 6-2, dupa o ora de joc.

WTA Cincinnati: Venus Williams si Maria Sharapova s-au retras de la competitia americana

Americanca Venus Williams 15 WTA) si rusoaica Maria Sharapova 21 WTA) au declarat forfait pentru turneul de la Cincinnati SUA), competitie de categoria Premier 5 care se desfasoara in perioada 13-19 august, anunta L'Equipe.

WTA Cincinnati: Ana Bogdan si Sorana Crstea, n turul doi al calificarilor

Ana Bogdan 82 WTA) si Sorana Cirstea 54 WTA) sunt la o victorie distanta de calificarea pe tabloul principal al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. in primul tur al calificarilor, Bogdan a castigat duelul Monica Niculescu, in timp ce Cirstea a trecut de americanca Vania King.

WTA Cincinnati: Simona Halep, posibil duel cu Irina Begu n turul al doilea - Tabloul complet al competitiei

In noaptea de vineri spre sambata a avut loc tragerea la sorti a partidelor de pe tabloul principal al turneului Premier 5 de la Cincinnati, care se va desfasura in perioada 13-19 august. Simona Halep 1 WTA) este direct acceptata in turul al doilea al competitiei, acolo unde ar putea juca impotriva Irinei Begu 55 WTA).

ştiri din Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )