Libnet.ro
UNICEF

16:30

WTA: Cum poate ramne Simona Halep lider mondial dupa Wimbledon - Doua jucatoare o pot detrona pe romnca

Hotnews Hotnews,
 WTA: Cum poate ramne Simona Halep lider mondial dupa Wimbledon - Doua jucatoare o pot detrona pe romnca

Al treilea turneu de Grand Slam al anului se va desfasura in perioada 2-15 iulie, iar la finalul celor doua saptamani de intreceri Simona Halep poate pierde locul unu in clasamentul WTA. Doar Caroline Wozniacki 2 WTA) si Sloane Stephens 4 WTA) o pot detrona pe Simona Halep de pe cea mai inalta treapta a podiumului. Pentru a fi sigura de prima pozitie in ierarhia mondiala, Halep trebuie sa ajunga in finala de la Wimbledon. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Simona Halep vs Kurumi Nara (101 WTA) n primul tur

Simona Halep si-a aflat vineri adversara din primul tur de la Wimbledon al treilea Grand Slam al anului), liderul mondial urmand sa se dueleze cu jucatoarea Kurumi Nara Japonia, 26 de ani, 101 WTA). Tragerea la sorti nu a fost una prea norocoasa pentru Monica Niculescu - o va intalni pe Naomi Osaka. Se actualizeaza.

Wimbledon: Simona Halep vs Kurumi Nara (101 WTA) n primul tur - Cu cine joaca fetele noastre n runda inaugurala

Simona Halep si-a aflat vineri adversara din primul tur de la Wimbledon al treilea Grand Slam al anului), liderul mondial urmand sa se dueleze cu jucatoarea Kurumi Nara Japonia, 26 de ani, 101 WTA). Tragerea la sorti nu a fost una prea norocoasa pentru Monica Niculescu - o va intalni pe Naomi Osaka.

PREZENTARE Wimbledon 2018: Splendoare n iarba londoneza - Simona Halep si eliberarea presiunii; Roger Federer, pictura si tineretea fara batrnete

Izvor nesecat de povesti glorioase, Wimbledon-ul isi asteapta cu portile larg deschise actorii care ne vor incanta la editia cu numarul 132 2-15 iulie). Nu e neaparat suprafata ei favorita, dar victoria de la Roland Garros ar putea sa elibereze resurse nebanuite de incredere. La patru ani distanta de la cea mai importanta performanta reusita la Wimbledon semifinale), Simona Halep a venit la Londra din postura de lider mondial si cu Grand Slam castigat. Ajuns la aproape 37 de ani ii va implini pe 8 august), Roger Federer este indreptatit sa spere la titlul cu numarul 9 !) la All England Lawn Tennis and Croquet Club - nimeni nu picteaza mai bine ca expresul elvetian pe iarba. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a celui de-al treilea Grand Slam al anului - Wimbledon.

Vesti TERIBILE pentru SIMONA HALEP, la Wimbledon! Ce se intampla in acest moment cu clasamentul MONDIAL

Vesti bune pentru Simona Halep, inainte de inceperea Turneului de la Wimbledon! Liderul mondial a fost desemnat cap de serie numarul 1 la competitia care va incepe luni, dupa ce organizatorii au decis sa.

Predictie surpriza pentru Simona Halep. Ce va face la Wimbledon

Simona Halep26 de ani, 1 WTA) este cap de serie numarul 1 laWimbledon si asasea favorita in opinia bookmaker-ilor. Un algoritm creat de britanicii de laThe Telegrafnu ii da sanse.

Cand va juca Simona Halep primul meci la Wimbledon

Simona Halep va juca in primul tur de la Wimbledon impotriva japonezei Kurumi Nara, locul 101 mondial, pe care o conduce cu 1-0 la meciuri directe.

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur de la Wimbledon. Cu cine va juca romanca

Numarul unu mondial in tenisul feminin, romanca Simona Halep, va juca impotriva japonezei Kurumi Nara in prima runda a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, potrivit tragerii la sorti.

Cat ar putea castiga Simona Halep daca va triumfa la Wimbledon. Poate ajunge printre jucatoarele cu cele mai mari castiguri din tenis

Simona Halep a scris istorie in urma cu mai putin de trei saptamani cand a reusit sa castige primul ei turneu de Grand Slam la Roland Garros. Romanca va cauta sa profite de moralul bun si sa cucereasca un nou titlu de Mare slem pe iarba turneului de la Wimbledon, care va incepe luni.

Ce a spus Simona Halep cand a vazut ca jurnalistii romani nu sunt prezenti la conferinta de presa

Simona Halep a parut in culmea fericirii la conferinta de presa la care a participat, inaintea de startul acestei editii a turneului de la Wimbledon. Totusi, Simona a avut parte si de un moment mai putin.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Wimbledon

Desemnata principala favorita la castigarea turneului de la Wimbledon, al treilea concurs de Mare Slem al anului, Simona Halep a aflat, vineri, cu cince va juca in primul tur.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )