Libnet.ro
UNICEF

15:30

WTA Istanbul: Irina Begu, n turul doi (7-5, 6-0 cu Dalila Jakupovic) - Revenire spectaculoasa dupa ce a fost condusa cu 5-2 n primul set

Hotnews Hotnews,
 WTA Istanbul: Irina Begu, n turul doi (7-5, 6-0 cu Dalila Jakupovic) - Revenire spectaculoasa dupa ce a fost condusa cu 5-2 n primul set

Irina-Camelia Begu 37 WTA), cap de serie numarul sapte, a revenit, marti, de la 5-2 in primul set al meciului cu Dalila Jakupovic Slovenia, 130 WTA), jucatoare venita din calificari, impunandu-se cu 7-5, 6-0. Acest succes ii asigura Irinei prezenta in turul al doilea al turneului International de la Istanbul, acolo unde o va intalni pe americanca Christina McHale 88 WTA). continuă pe Hotnews

FedCup: Irina Begu a invins-o pe Timea Bacsinszky, in al doilea meci al confruntarii Romania Elvetia

Irina Begu, locul 38 WTA, a invins-o cu scorul de 6-4, 6-1, pe Timea Bacsinszky, locul 46 WTA in al doilea meci al confruntarii Romania Elvetia din FedCup. Romanca a inceput mai slab, condusa cu 2-0 in.

WTA Stuttgart: Simona Halep va juca direct n turul doi, cu nvingatoarea meciului Kasatkina vs Rybarikova

Simona Halep, locul 1 WTA, va juca direct in turul doi la turneul de la Stuttgart, cu premii de 816. 000 de dolari, ea urmand sa o intalneasca pe castigatoarea meciului Daria Kasatkina Magdalena Rybarikova.

Declaratia prin care Irina Begu i-a inchis gura Soranei Cirstea, dupa primul meci de la Fed Cup

Irina Begu a facut un meci excelent in Fed Cup, contra Timeei Baczsinski, si a adus Romaniei al doilea punct in partida cu Elvetia.

Magdalena Rybarikova a nvins-o pe Daria Kasatkina si va fi adversara Simonei Halep n turul doi la Stuttgart

Sportiva slovaca Magdalena Rybarikova, numarul 18 mondial, va evolua contra Simonei Halep in turul doi al turneului de la Stuttgart, dupa ce a trecut in runda inaugurala de rusoaica Daria Kasatkina, locul 14 WTA, potrivit news. ro. Magdalena Rybarikova s-a impus, scor 6-2, 6-2, dupa o ora si 16 minute.

A influentat Halep alegerea lui Florin Segarceanu de a juca Irina Begu in locul Soranei Cirstea? Declaratia care confirma ca Simona face jocurile

Unul dintre momentele controversate ale meciului de Fed Cup, dintre Romania si Elvetia, a fost alegerea in echipa de start a Irinei Begu in detrimentul Soranei Cirstea.

WTA Istanbul: Sorana Cirstea, eliminata fara drept de apel desi a cstigat primul set cu 6-0

Dupa cum a inceput meciul Soranei Cirstea cu Yulia Putintseva, am fi putut crede ca va fi un galop de sanatate pentru jucatoarea noastra 6-0 pentru favorita numarul sase a intrecerii in primul set). in mod inexplicabil, jocul Soranei a luat-o pe o panta descendenta, iar caderea a fost una ireversibila. Cirstea a mai castigat doar un singur game 0-6 1-6), fiind astfel eliminata in runda inaugurala a turneului International de la Istanbul.

CM Snooker: Ronnie O'Sullivan, n turul doi - Revenire spectaculoasa dupa ce a fost condus cu 6-3 de Stephen Maguire

Ronnie O'Sullivan favoritul numarul 2) s-a calificat in turul al doilea al Campionatului Mondial de Snooker, revenind spectaculos in fata lui Stephen Maguire locul 18 mondial). Prima sesiune a fost dominata de Maguire, care a condus cu 4-0 si 6-3, insa The Rocket a intors soarta meciului, castigand 7 din cele 8 frame-uri ale sesiunii a doua. S-a terminat 10-7 pentru cvintuplul campion mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )