Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Miami: Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Alize Cornet in turul doi

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Alize Cornet in turul doi

Jucatoarea franceza Alize Cornet, numarul 53 WTA, s-a calificat, joi, in turul doi al turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Mihaela Buzarnescu. continuă pe Hotnews

WTA Miami: Taylor Townsend, adversara Simonei Halep in turul doi

Jucatoarea americana Taylor Townsend, locul 96 WTA, venita din calificari, a acces, joi, in turul doi al turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Simona Halep.

WTA Miami: Monica Niculescu o va intalni pe Tamara Zidansek in primul tur

Monica Niculescu locul 138 WTA), venita din calificari, si-a aflat adversara din prima runda a turneului Premier Mandatory de la Miami. Jucatoarea din Romania va evolua cu slovena Tamara Zidansek locul 66 WTA).

WTA Miami: Monica Niculescu, in turul secund al calificarilor

Monica Niculescu 138 WTA) s-a calificat in turul secund al calificarilor turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Romanca s-a impus, dupa o ora si 57 de minute, in fata Larei Arruabarrena-Vecino 99 WTA), scor 6-0, 2-6, 6-4.

WTA Miami: Monica Niculescu, calificare pe tabloul principal

Monica Niculescu 138 WTA) a reusit, miercuri, sa se califice pe tabloul principal al turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-2, 6-4, de Kateryna Kozlova 101 WTA/Ucraina).

WTA Miami: Sorana Cirstea, Ana Bogdan si Monica Niculescu vor juca luni in calificari

Sorana Cirstea 103 WTA), Ana Bogdan 107 WTA) si Monica Niculescu 138 WTA) vor lua startul, luni, in calificarile turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

WTA Miami: Sorana Cirstea si Ana Bogdan, eliminate in primul tur al calificarilor

Sorana Cirstea 103 WTA) si Ana Bogdan 107 WTA) au fost eliminate inca din prima runda a calificarilor din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

VIDEO WTA Miami: Debut cu victorie pentru Victoria Azarenka (succes in trei seturi cu Dominika Cibulkova)

Victoria Azarenka a avut parte de un debut fericit la turneul de la Miami, fostul lider mondial trecand in trei seturi, scor 6-2, 3-6, 6-4, de Dominika Cibulkova. Meciul a avut loc pe Hard Rock Stadium arena centrala a competitiei de categorie Premier Mandatory).

WTA Miami: Ploaia, marele dusman al organizatorilor - Meciul Bianca Andreescu vs Irina Begu, amanat pentru joi seara

Ploaia a dat din nou peste cap planurile organizatorilor de la Miami, partida dintre Bianca Andreescu si Irina Camelia Begu de pe Hard Rock Stadium) fiind amanata pentru joi seara.

WTA Miami: Simona Halep, echipa cu Julia Goerges in proba de dublu / Meciurile jucatoarelor noastre din primul tur

Simona Halep va participa alaturi de Julia Goerges in proba de dublu a turneului de la Miami. in primul tur, cele doua se vor confrunta cu echipa cap de serie numarul 2, Timea Babos/Kristina Mladenovic Ungaria/Franta).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )