Libnet.ro
UNICEF

08:30

WTA Miami: Monica Niculescu, calificare pe tabloul principal

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Monica Niculescu, calificare pe tabloul principal

Monica Niculescu 138 WTA) a reusit, miercuri, sa se califice pe tabloul principal al turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-2, 6-4, de Kateryna Kozlova 101 WTA/Ucraina). continuă pe Hotnews

WTA Miami: Monica Niculescu, in turul secund al calificarilor

Monica Niculescu 138 WTA) s-a calificat in turul secund al calificarilor turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Romanca s-a impus, dupa o ora si 57 de minute, in fata Larei Arruabarrena-Vecino 99 WTA), scor 6-0, 2-6, 6-4.

WTA Miami: Sorana Cirstea, Ana Bogdan si Monica Niculescu vor juca luni in calificari

Sorana Cirstea 103 WTA), Ana Bogdan 107 WTA) si Monica Niculescu 138 WTA) vor lua startul, luni, in calificarile turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal de la Miami

Jucatoarea Monica Niculescu a devenit a patra jucatoare din Romania care va evolua pe tabloul principal de la Miami, al doilea turneu WTA Premier Mandatory al anului.

Romania a mai castigat o jucatoare la Miami: Rezultat mare in calificari! Cate fete avem acum pe tabloul principal

Daca Sorana Cirstea 103 WTA) si Ana Bogdan 107 WTA) n-au apucat sa treaca de primul tur in calificari, in schimb, ultima romanca ramasa in aceasta faza a furnizat o surpriza placuta.

WTA Miami: Sorana Cirstea si Ana Bogdan, eliminate in primul tur al calificarilor

Sorana Cirstea 103 WTA) si Ana Bogdan 107 WTA) au fost eliminate inca din prima runda a calificarilor din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

WTA Miami: Simona Halep, echipa cu Julia Goerges in proba de dublu / Meciurile jucatoarelor noastre din primul tur

Simona Halep va participa alaturi de Julia Goerges in proba de dublu a turneului de la Miami. in primul tur, cele doua se vor confrunta cu echipa cap de serie numarul 2, Timea Babos/Kristina Mladenovic Ungaria/Franta).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )