Libnet.ro
UNICEF

23:45

WTA Roma: Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova, amanat pentru joi din cauza ploii

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova, amanat pentru joi din cauza ploii

Simona Halep 2 WTA) - Marketa Vondrousova 44 WTA), meci din turul doi la Roma, a fost amanat de organizatori de miercuri pentru joi, din cauza ploii, ora de disputare urmand a fi anuntata ulterior. continuă pe Hotnews

WTA Roma: Simona Halep vs Marketa Vondrousova, in turul doi / Partida are loc miercuri, in jurul orei 14:00

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua cu jucatoarea ceha Marketa Vondrousova, locul 44 mondial, miercuri, in jurul orei 14:00, in turul doi la Roma.

Cine e Marketa Vondrousova, adversara de azi a Simonei Halep si la ce trebuie sa fie atenta jucatoarea noastra in meciul cu ea

Simona Halep va juca azi, direct in turul II al turneului de la Roma, impotriva cehoaicei Marketa Vondrousova, o adversara pe care a intilnit-o o singura data.

WTA Roma: Simona Halep, debut contra jucatoarei Marketa Vondrousova la Foro Italico

Marketa Vondrousova Cehia, 44 WTA) s-a calificat dupa un meci maraton de doua ore si 33 de minute in turul doi al turneului de la Roma, faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep. Vondrousova a trecut de conationala Barbora Strycova 40 WTA).

Mats Wilander: Jocul Simonei Halep pe zgura de la Roland Garros este o opera de arta. Mi-ar placea sa o vad in finala impotriva Serenei Williams. Ar fi finala mea de vis

Fostul tenisman Mats Wilander, castigator a 7 turnee de Grand Slam, a comparat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti, jocul Simonei Halep si al lui Rafael Nadal pe zgura de la Roland.

Kiki Bertens, in topul anului 2019! De ce victoria impotriva Simonei Halep, in finala de la Madrid, a ajutat-o sa devina una dintre performerele sezonului

Victoria pe care olandeza Kiki Bertens a obtinut-o in fata Simonei Halep in finala turneului de la Madrid, a propulsat-o pe aceasta intr-o pozitie selecta.

Kiki Bertens, in topul anului 2019. De ce victoria impotriva Simonei Halep, in finala de la Madrid, a ajutat-o sa devina una dintre performerele sezonului

Victoria pe care olandeza Kiki Bertens a obtinut-o in fata Simonei Halep in finala turneului de la Madrid, a propulsat-o pe aceasta intr-o pozitie selecta.

Care este starea de sanatate a Simonei Halep, inainte de turneul de la Roma. A recunoscut chiar ea

Simona Halep va debuta, miercuri, in turul II al turneului de la Roma, impotriva invingatoarei dintre Marketa Vondrousova 44 WTA) si Barbora Strycova 40 WTA). Sustinatorii sportivei din Constanta sunt curiosi sa afle care este starea de sanatate a Simonei, dupa ce inainte si pe parcursul turneului de la Madrid a acuzat probleme. Sunt foarte [] .

WTA Roma: Irina Begu, eliminata de Daria Kasatkina in turul intai

Irina Camelia Begu a avut sansa sa impinga in decisiv meciul cu Daria Kasatkina, insa a ratat trei mingi de set. Rusoaica a revenit, a castigat tiebreak-ul si a obtinut calificarea in turul doi de la Roma Premier 5). Kasatkina s-a impus, scor 6-2, 7-65), dupa un meci care a durat o ora si 35 de minute.

Spovedania Simonei Halep, dupa finala de la Madrid: Am abordat gresit meciul. Am jucat ca o proasta, tot ce i-a placut!

Simona Halep are un an 2019 fara trofeu si cu doua finale pierdute, dar considera ca se afla in grafic din punct de vedere al evolutiilor.

WTA Roma: Serena Williams s-a retras inaintea duelului cu sora sa, Venus

Serena Williams, locul 11 WTA, s-a retras de la turneul de la Roma inaintea duelului cu sora sa Venus, locul 50 WTA, care merge astfel in turul trei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )