Libnet.ro
UNICEF

00:07

WTA Seul: Kiki Bertens, victorie n trei seturi n finala disputata mpotriva Ajlei Tomljanovic

Hotnews Hotnews,
 WTA Seul: Kiki Bertens, victorie n trei seturi n finala disputata mpotriva Ajlei Tomljanovic

Kiki Bertens, locul 12 WTA, a castigat finala de la Seul dupa ce a trecut in trei seturi de Ajla Tomljanovic 53 WTA) si a obtinut al saptelea trofeu din cariera. Partida a durat doua ore si 24 de minute si s-a terminat cu scorul de 7-62), 4-6, 6-2, in favoarea olandezei. continuă pe Hotnews

WTA Seul: Kiki Bertens vs Ajla Tomljanovic, confruntarea din finala

Kiki Bertens 12 WTA) si Ajla Tomljanovic 53 WTA) se vor intalni in finala turneului de categorie International de la Seul, dupa ce s-au impus in semifinale impotriva Mariei Sakkari, respectiv Su-Wei Hsieh. Cele doua s-au mai intalnit o singura data, in primul tur de la Roland Garros din 2017, unde Kiki Bertens s-a impus cu scorul de 4-6, 6-1, 6-1.

WTA Seul: Irina Begu, n sferturi - Victorie cu Agnieszka Radwanska

Irina Begu 55 WTA) a reusit unul din cele mai bune meciuri din ultima perioada, favorita numarul sapte trecand in doua seturi, scor 6-4, 6-3), de Agnieszka Radwanska 60 WTA). Succesul conturat intr-o ora si 57 de minute o califica pe Irina in sferturile turneului de la Seul de categorie International). Se actualizeaza.

WTA Seul: Irina Begu, eliminata n sferturi de Maria Sakkari dupa un adevarat razboi al nervilor

Irina Begu s-a oprit in faza sferturilor la Seul turneu de categorie International), jucatoarea noastra fiind invinsa greu, dupa un meci de doua ore si 46 de minute, de Maria Sakkari favorita numarul trei), scor 6-3, 4-6, 6-4. Partida a fost una cu multa risipa de energie, cu nervi de ambele parti in unele momente si cu un nivel bun de tenis. La final, grecoaica a castigat cu doar trei puncte mai mult decat Irina 104-101).

WTA Seul: Irina Begu si Raluca Olaru, nvinse n sferturi de surorile Hsieh

Perechea formata din Irina Begu si Raluca Olaru a fost invinsa in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Seul, de surorile Shu-Ying Hsieh si Su-Wei Hsieh, scor 3-6, 6-1, 10-8. Partida a durat o ora si 21 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )