Libnet.ro
UNICEF

19:47

WTA Seul: Sorana Cirstea, duel cu Nicole Gibbs in turul doi al competitiei

Hotnews Hotnews,
 WTA Seul: Sorana Cirstea, duel cu Nicole Gibbs in turul doi al competitiei

Sorana Cirstea 52 WTA) si-a aflat adversara din turul doi de la Seul, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Nicole Gibbs SUA - locul 121 WTA). Competitia asiatica este dotata cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari. continuă pe Hotnews

WTA Seul: Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi

Sorana Cirstea, locul 52 WTA si cap se serie numarul 4, a invins-o, luni, cu scorul de 6-1, 6-3, pe japoneza Misa Eguchi, locul 490 WTA, in primul tur al turneului WTA Korea Open de la Seul.

Sorana Cirstea, aparitie surprinzatoare inaintea debutului la turneul de la Seul

Sorana Cirstea a fost o adevarata aparitie, duminica seara, la dineul oficial de dinaintea inceperii turneului de la Seul. Romanca a atras toate privirile prin eleganta ei. Sorana.

Korea Open: Sorana Cirstea si Irina Begu, favorite patru respectiv cinci la competitia asiatica

Sorana Cirstea, locul 51 WTA, si Irina Begu, locul 54 WTA, sunt cap de serie 4, respectiv 5 la Korea Open, turneu cu premii in valoare de 250. 000 de dolari, care va incepe luni.

Jucatoarele Sorana Cirstea si Irina Begu, favorite la Korea Open

Jucatoarele romane de tenis Sorana Cirstea si Irina Begu sunt cap de serie 4, respectiv 5, la turneul Korea Open, care va incepe luni, dotat cu premii in valoare de 250. 000 de dolari.

WTA Seul: Irina Camelia Begu, in turul doi - Victorie in trei seturi cu Varatchaya Wongteanchai

Irina Camelia Begu, locul 55 WTA si cap de serie numarul 5, a avut nevoie de trei seturi pentru a se impune in partida cu Varatchaya Wongteanchai Thailanda, locul 279 WTA), jucatoare venita din calificari, in prima runda a turneului Korea Open de la Seul. Begu a castigat cu 2-6, 6-3, 6-3, dupa doua ore si zece minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )