Libnet.ro
UNICEF

19:17

WTA: Simona Halep, a 33-a saptamna pe locul 1 - Romnia are sase jucatoare n TOP 100

Hotnews Hotnews,
 WTA: Simona Halep, a 33-a saptamna pe locul 1 - Romnia are sase jucatoare n TOP 100

Cu 7970 de puncte acumulate, Simona Halep se mentine si in aceasta saptamana a 33-a din cariera) pe locul intai in clasamentul WTA. Romania se poate lauda cu nu mai putin de sase fete in TOP 100: Halep, Buzarnescu, Begu, Cirstea, Niculescu si Bogdan. continuă pe Hotnews

Simona Halep spune ca probabil nu va participa la turneul de la Bucuresti

Liderul WTA, Simona Halep, a spus ca probabil nu va participa la turneul de tenis de la Bucuresti. Nu stiu sigur acum, dar in mare parte nu prea, pentru ca este zgura dupa iarba si este destul de greu, a spus ea, potrivit news. ro.

Titlurile acordate de WTA, acaparate de romance. Simona Halep e cea mai buna, Mihaela Buzarnescu e revelatia

Simona Halep, locul unu WTA, a fost desemnata jucatoarea lunii mai, conform unui sondaj al WTA in randul fanilor tenisului, si a castigat si titlul pentru cea mai frumoasa lovitura.

VIDEO WTA: Mihaela Buzarnescu, aleasa revelatia lunii mai / Simona Halep a fost aleasa jucatoarea lunii si a primit si voturile pentru cea mai buna lovitura

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu a fost aleasa revelatia lunii mai, ea fiind preferata fanilor care au votat pe site-ul WTA. De asemenea, conform sondajului WTA in randul fanilor, Simona Halep, locul 1 WTA, a fost desemnata jucatoarea lunii mai.

Simona Halep, a 33-a saptamana ca lider mondial. Se apropie de locul 12 in clasamentul all-time

Simona Halep continua sa conduca in clasamentul WTA, cu 7. 970 de puncte, in ierarhia data publicitatii luni, avand acelasi avans de 1. 225 de puncte fata de jucatoarea clasata pe locul secund, daneza Caroline Wozniacki.

ANALIZA incepe hegemonia Simona Halep: romanca are sanse mari sa stea tot anul pe primul loc WTA

Dintre primele patru jucatoare ale lumii, Simona Halep are cele mai putine puncte de aparat pana la finalul sezonului. Ea are sanse mari sa incheie anul pe primul loc WTA.

Simona Halep are un psihic de fier! WTA confirma schimbarea de mentalitate a celei mai bune jucatoare din lume

Simona Halep este campioana de la Roland Garros, unde a castigat trofeul dupa un parcurs impresionant pe zgura pariziana.

Simona Halep a vorbit despre participarea sa in acest an la turneul WTA de la Bucuresti. Ce decizie a luat liderul mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, vineri, ca nu crede ca va participa la BRD Bucharest Open 2018, turneu WTA International gazduit, de Arenele BNR in perioada 16-22 iulie. Am.

Avertismentul transmis de WTA pentru Simona Halep

Asociatia de Tenis Profesionist a transmis ca Simona Halep va avea o misiune extrem de grea la Wimbledon. Specialistii considera ca trecerea de la zgura, suprafata ei favorita, la iarba, ii va scadea.

Simona Halep, ESEC TOTAL in afaceri. GAURA URIASA produsa de cafeneaua din Constanta (FOTO)

Desi traverseaza cea mai buna perioada a carierei sale, conducand clasamentul WTA si tocmai castigand primul sau turneu de Grand Slam, Simona Halep pare sa nu aiba acelasi succes si in afaceri. Potrivit.

Asociatia romnilor din strainatate va depune plngere contra Charlie Hebdo: Si-a permis sa se atinga de Simona Halep

Reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) vor sa depuna o plangere penala impotriva publicatiei franceze Charlie Hebdo, care a publicat zilele trecute o caricatura cu Simona Halep. Presedintele FADERE spune ca depune plangerea pentru ca si-au permis sa se atinga de Halep, transmite Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )