Libnet.ro
UNICEF

05:15

WTA Strasbourg: Mihaela Buzarnescu se califica in semifinale, dupa ce a eliminat un fost lider mondial

B1 B1,
WTA Strasbourg: Mihaela Buzarnescu se califica in semifinale, dupa ce a eliminat un fost lider mondial

Performanta uluitoare reusita de jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu. Ea a reusit, joi, sa se califice in semifinalele turneului WTA de la Strasbourg Franta), dupa ce a trecut de taiwaneza. continuă pe B1

WTA Strasbourg: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n semifinale (6-0, 6-3 cu Su-Wei Hsieh)

Mihaela Buzarnescu 32 WTA), favorita 4, continua aventura la turneul de la Strasbourg, jucatoarea noastra invingand-o pe Su-Wei Hsieh Taiwan, locul 49 WTA), cap de serie numarul 8, scor 6-0, 6-3. Gratie acestei victorii, Buzarnescu si-a asigurat un loc in semifinalele competitiei de categorie International.

WTA Strasbourg: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n sferturi

Mihaela Buzarnescu, locul 32 WTA si cap de serie numarul 4, s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Strasbourg, cu premii de 250. 000 de euro.

WTA Strasbourg: Buzarnescu si Olaru le-au eliminat pe principalele favorite n primul tur al probei de dublu

Perechea Mihaela Buzarnescu/Raluca Olaru a invins, luni, cu scorul de 3-6, 6-4, 10-2, cuplul Hao-Ching Chan/Zhaoxuan Yang Taiwan/China), cap de serie numarul 1, in turul I al turneului de categorie WTA International de la Strasbourg.

Mihaela Buzarnescu a surclasat una dintre revelatiile de la Australian Open si va juca in semifinale la Strasbourg

Mihaela Buzarnescu este in semifinalele turneului de la Strasbourg, dupa o victorie categorica contra unei jucatoare care a impresionat la Australian Open.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in sferturile de finala la Strasbourg

Mihaela Buzarnescu, locul 32 in clasamentul mondial al tenisului feminin, s-a calificat in sferturile de finala de la Strasbourg.

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu schimba istoria Romaniei la Roland Garros. Ce se va intampla azi cu cele mai bune jucatoare din Romania

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu sunt in acest moment, conform pozitiilor din clasamentul WTA, cele mai in forma jucatoare de tenis din Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )