Libnet.ro
UNICEF

15:15

WTA Tashkent: Irina Begu si Raluca Olaru s-au calificat n finala probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Tashkent: Irina Begu si Raluca Olaru s-au calificat n finala probei de dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Raluca Olaru, cap de serie numarul 1, s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Tashkent, cu premii totale de 250. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

WTA Tashkent: Irina Begu si Raluca Olaru s-au calificat n semifinale la dublu

Perechea formata din Irina Begu si Raluca Olaru s-a calificat in semifinalele turneului de dublu de la Tashkent dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari) dupa ce s-au impus in fata echipei Paula Kania/Yana Sizikova, scor 3-6, 6-2, 12-10, dupa o ora si 40 de minute de joc.

WTA Tashkent: Irina Begu si Raluca Olaru s-au calificat n sferturi

Irina Begu si Raluca Olaru, principalele favorite ale turneului de la Tashkent de categorie International), s-au calificat in sferturi dupa ce au invins perechea Anna Blinkova/Fanny Stollar cu scorul de 7-61), 6-4.

WTA Tashkent: Irina Begu, principala favorita a turneului, eliminata n primul tur

Irina Begu, locul 53 ATP si principala favorita, a fost eliminata in primul tur al turneului de la Tashkent, dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari, dupa ce a fost invinsa in doua seturi, scor 6-3, 6-2, de locul 119 WTA, Kateryna Kozlova, dupa o ora si 18 minute de joc.

Contraperformanta rusinoasa pentru Irina Begu in 2018

Irina Begu a bifat o noua contraperformanta saptamana aceasta, fiind eliminata in runda inaugurala a turneului de la Taskent, acolo unde pornea ca principal favorita.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )